Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość steffan

powiedzcie błagam co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość steffan

poznałem kobiete (ma 26lat) wktórej sie zakochałem do szalenstwa dowiedziałe m sie że jednak ma kogos..kogo kocha -Jest to facet...........Załamałem sie Jednak na miescie widziałem ja raz z kolezanka...to moze jednak nie ma faceta skoro była z kolezanką.....jak wam sie wydaje

Gość steffan
tak myslicie?

Gość steffan
dowiedziałem się od jej brata że ma faceta w ktorym jest zakochana i duzo czasu z nim spedza...ale nie od niej bezposrednio...dziwne że wychodzi zkolezanka

Gość Gerii
a to jak ma sie facet ato juz nie moze wyjsc z kolezanką? masz dziwny tok myslenia chłopie!

Gość steffan
bo jak duzo czasu znim spedza to raczej powina byc na spacerze z nim a nie kolezanka

Gość shepherd
poznałem kobiete (ma 26lat) wktórej sie zakochałem do szalenstwa dowiedziałe m sie że jednak ma kogos..kogo kocha -Jest to facet...........Załamałem sie Jednak na miescie widziałem ja raz z kolezanka...to moze jednak nie ma faceta skoro była z kolezanką.....jak wam sie wydaje Jak miales kobiete kiedys to pomysl czy nigdy nie wychodziles gdzies z kumplem? Sprawa jest prosta - staraj się, jeśli nie jest to poczatek jej zwiazku to moze bedzie bardziej otwarta na ciebie, poniewaz jej zwiazek mogl sie juz nieco wypalic i potrzebuje nowych doznan. Musisz zaprezentowac sie wobec niej jako przeciwienstwo partnera (jesli ma z nim problem) lub jako lepszy model obecnego partnera (jesli rzeczywiscie tak go kocha). To ze mowi ze kocha, moze byc testem dla ciebie abys bardzo sie starał, ale moze też być prawda i ta kobieta nie bedzie traktowac cie bardziej niz przyjaciela - sam musisz to wyczuc! Lekka sciema na temat twojego wysokiego statusu społecznego, przypadkowe napomkniecie o eksluzywnych wakacjach, słowem wszystko co obraca sie wokol wiekszej kasy, zwieksza twoje szanse, jesli typ jest standardowy, jesli typ ma wyzsze hierarchie musisz prezentowac soba typa zdecydowanego ale uczuciowego i znajacego jej potrzeby. Najkepiej umiejetnie polacz jedno i drugie...jak? metoda prob i błedow. czesc

Gość Gerii
boooshe facet!! moze kolezanka miala problem i chciala pogadac!

Gość steffan
woooow dzieki dzieki spróbuje ale ja sie raczej dosciem nie daje ale coz traning czyni mistrza

Gość mnie tez to sie
wydaje dziwne

Gość a nie lepiej5
jej spytac

hehe dobre.. przeciez to normalne, że dziewczyna wychodzi z koleżanką.. facet to nie wszystko..

Gość ja wiemm
czy normalne............jak ma faceta....................

Gość tajgerka
Ty myslisz ze jak sie juz ma faceta to tylko z nim się spędza czas ?? Bzdura kompletna !!! przecież od takiego czegos świra można dostać, wyjść ze znajomymi też się należy... Pewno shopping z koleżanką był, bo z facetami to się nie da za bardzo ;)...zalezy jeszcze co ;)

Gość ja wiemm
ale podobno duzo czasu z nim spedza i jest zakochana

normalna kobieta potrzebuje mieć faceta i przynajmniej jedna koleżanke.. :) to tak samo jak normalny facet potrzebuje mieć kobietę i przynajmniej jednego kumpla..:)

Gość ja wiemm.........
..........jak sie kocha to sie spedza czas z ukochana osoba

Gość tajgerka
owszem, ale bez przesady !!!

Gość ja wiemm.........

a ile Ty masz lat bo mam wrażenie że 16.. oczywiście ze się spędza czas z ukochaną osobą.. ale nie można tracić przyjaciół.. trzeba mieć oprócz tego swoje zajęcia.. trzeba się spotkać z koleżanka iść na basen.. na zakupy pogadać o facecie.. pracy .. i innych bzdetach.. normalne..

Gość ja wiemm.........
czy ja wiem.............?

Gość ja wiemm.........
jak sie bardzo kocha to sie spedza czasz ta osoba

Gość łł ranyy
co kretyn...

Gość ooo boziuniu
nie wiem kto to pisze ciągle to samo, ze jak sie kocha osobę to się spedza tylko z nią caly czas ale to juz dziala na nerwy ciągle powtarzanie się....no ileż mozna....

Gość nigdy nie byłyscie
naprawde zakochane jak sie kobieta zakocha to kolezanki ida w odstawkę taka prawda wiem po sobie i po mojch kumpelach

nie każde tak robią.. moje kależanki w większości i ja tak nie robią.. a te co zrobiły poszły w odstawkę.. :P

Hy hy hy.. informuję uprzejmie, że jako stara gropa nieraz byłam zakochana i owszem jeden jedyny raz popełniłam ten bład ze wszystko poszło w odstawke! Never again! Facet to nie centrum wszechswiata, a ja nie jestem kobietą-bluszczem tylko zołza i mam tez swoje życie.