Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VCXVCXVCXV

ile wazy JUSTYNA STECZKOWSKA?

Polecane posty

Gość był kiedyś program na RMF
jeśli już teraz masz tłuszczyk na brzuchu to bez odpowiedniej diety się nie obędzie (ćwiczenia oczywiście swoją drogą) i nie mówię o głodowaniu, a o racjonalnym jedzeniu taka Justyna Steczkowska z całą pewnością nie objada się tylko je normalnie, a że intensywnie ćwiczy bądź ćwiczyła kiedyś i nie ma tendencji do tycia (co widać wyraźnie też po jej siostrach - taki typ budowy), to spokojnie może sobie pozwolić na jedzenie słodyczy od czasu do czasu i nie mówię tutaj o jedzeniu słodyczy raz w miesiącu, ale naprawdę częściej:) tak więc -dieta, ale jako zmiana menu na stałe i ćwiczenia:)

Gość gfggfg
po cholere o niej gadacie? ohh jaka ladna, niie jednak brzydka:/ kazdy ma swoj gust, a jej wymiary do szczescia chyba nikomu nie sa potrzebne

Gość DO Katis
nie wiem ile lat mają Twoje koleżanki, ale zapewne nie 35, w tym wieku żarcie niewyobrażalnych ilości jedzenia nie sprzyja tak szczupłej sylwetce jak sylwetka Justyny Steczkowskiej i nie mają już 2-ki dzieci, owszem jest mnóstwo kobiet, które mogą dużo jeść bez żadnych konsekwencji, ale po wyglądzie Justyny Steczkowskiej widać, że nie obżera się, ale też nie musi specjalnie się ograniczać

Gość .mbfvds
A jeżeli chodi i wagę to obstaję prz poniżej 40 kg, bo tak wygląda (wztost 158 cm)

Gość sorry ale pojęcia nie masz
jak wyglada osoba skrajnie wycieńczona skoro takie bzdury wypisujesz:O Steckowska ma zajebiście wysportowaną sylwetkę i trzeba być ślepym albo bardzo zazdrosnym żeby takie bzdety wypisywać:O

Gość gfggfg
jak ktos jst szzuply to od razu anorektyczka:/ iel ja sie tego nasluchalamn a cale zycie probowalam przytyc. A Steczkowska moze i szczupla ale to tylko i wylacznie jej sprawa:)

Gość już spokoj
Trochę przesadzacie. Popatrzcie sobie na Blankę Winiarską albo Kamilę Kajak- te to mają figury. Steczkowska jest zgrabna, ale są zgrabniejsze.

Gość gfggfg
Wszytskie mowicie ze wychudzona ale kurcze ja raczej widze w tym zazdrosc. Bo po co obrazac obojetna nam osobe?

Gość .mbfvds
Dokładnie one mają ładne, proporcjonalne, wysportowane kobiece sylwetki. Kiedys myślałam ze Steczkowska też, ale jednak w Tańcu z gwiazdami widać wszystkie jej mankamenty (nie tak jak na zdjęciach)

Gość no moze twoim zdaniem
mnie ich figury zupełnie nie powalają, mało tego brak im seksapilu, a Steczkowska czego nie mówiłybyście o niej wręcz ocieka seksapilem, a tego nie nabędzie się za żadne pieniądze ani nie wyćwiczy na żadnej siłowni:)

Gość .mbfvds
Nie obrażam tylko wyrażam swoją opinię. Ty uważasz Steczkowską za zgrabna, ja za chudą

Gość DO mbfvds
skoro Twoim zdaniem to Cichopek dobrze wygląda to wcale nie dziwię się, ze uważasz Steczkowską za "skrajnie wycieńczoną":D

Gość gfggfg
nie uwazam jej za zgraba.. bo nie odpowiada mi jej typ figury ale jakos nie zamierzam o tym rozpisywac, bo po co? Ona nie zalozyla tego watku i nie oczekuje zebycie ja ocenialy.

Gość Steczkowska chuda
??? ona jest tylko SZCZUPŁA CHUDA to jest teraz Angelina Jolie a Cichopek jest NORMALNA ludzie, jak wy mylicie pojęcia:O

Gość weź zajmij się sobą a nie
oczekiwaniami Justyny Steczkowskiej będziemy sobie rozmawiać tutaj o czym nam się tylko podoba, a tobie jak to nie pasuje to po co tu wchodzisz?

Gość violence
jak dla mnie,to ona nie jest wcale chuda,a z anorektyczka to juz w ogole przegiecie.wyglada normalnie :)

Gość jeśli taka Steczkowska uwazaci
e za anorektyczkę to już rozumiem dlaczego większość o mnie mówi, że jestem za chuda:O mam 22cm w bicepsie i wystające obojczyki, ale taka moja uroda, co mam poradzić?:O

Gość kkffk
ale rzucacie tymi haselkami!! anoreksja do choroba a nie to jak ktos wyglada!! to ze ktos jest szczuply/chudy nie znaczy ze ma anoreksje

Gość to tak jakby powiedziala
ze jesli ktos jest strasznie gruby tojakby nie byl otyly hahah:P anoreksja i otylosc to choroby dla wyjasnienia:P

Gość kolego możesz mieć takie
zdanie i ja je szanuję natomiast nie muszę się z Tobą zgadzać ilu facetów tyle gustów tak samo z kobietami jak widać, bo nie każdej podoba się sylwetka Justyny Steczkowskiej zatem niech każdy mówi za siebie:)

Gość DO to tak jakby powiedziała
no teraz to już pierdolisz jak potłuczona:O naprawdę nigdy nie widziałaś osoby, która byłaby CHUDA z natury?????? ktoś kto jest chudy z natury (może przypominać wyglądem anorektyka) nie jest ANOREKTYKIEM i NIE JEST CHORY weź się zastanów co piszesz

Gość ssskkk
Niektore sa chude z wyboru, niektore bo maja anoreksje a inne poprostu takie sa i cale zycie staraja sie przytyc a to naprawde bardzo trudne!!nie nazywajcie kazdej chudej anorektyczka bo to nie jest mile

Gość .mbfvds
bierzecie wszystko za bardzo wprost. Anorektyvzką częto potocznie nazywamy osoby zbyt szczupłe, niekoniecznie mając na myśli jednostkę chorobową.

Gość jeśli taka Steczkowska uważaci
myślicie, że nie wiem iż moje ręce czy obojczyki wyglądają idotycznie? wiem, ale co mam zrobić, że takie właśnie są? zabić się? choćbym konia z kopytami zjadła to nie będą grubsze, bo takie dostałam od natury po mamie nie każda chuda osoba jest anorektyczką

Gość ssskkk
tak nazywacie ale postaw sie w sytuacji osoby szzuplej ktora mysli tylko o tym zeby przytyc a jej ciagle anoreksje wmawiaja, sama bylam bardzo chuda i to bylo najgorsze:/

Gość no własnie dlatego chyba lepie
j nazywać sprawy po imieniu żeby nie było potem takich nieporozumień i najlepiej pisać "chuda" albo "za chuda", a nie "anorektyczka", bo ten termin dotyczy jednostki chorobowej, a nie jest przymiotnikiem, który określa dany typ sylwetki

Gość .mbfvds
Nie o tym rozmawiamy, rozumiem i popieram ososby zbyt szczupłe pragnace przytyć. Jednak tutaj mam wrażenie zebrało sie grono osób dla których chudośc jest wzorem ,celem i ideałem do któregodążą.

Gość kolego ale to TWOIM zdaniem
Steczkowska jest ZA CHUDA moim zdaniem jest SZCZUPŁA i jej wygląd jest moim zdaniem jest godny podziwu:) dodam ,że sama jestem osobą bardzo szczupłą z natury

Gość ndlf
Kobieta powinna mieć biust, a jezeli go nie ma tzn. że jest za chuda, sucha

Gość dfdsfd
a jak ma maly z natury?