Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cindy1983

co zrobic zeby facet wrocił?

Polecane posty

Gość agnesina
moze jakas afirmacja lub pozytywne myslenie ja raz tak probowalam zrobic. eksa nie odzyskalam ale poznalam nowego o tym samym imieniu.

Dziewczyno, po pierwsze, to sobie usiądź na dupie i pomyśl o tych wszystkich głupich wątkach, które dziś pozakładałaś. Zaczynam myśleć, że największym problemem w Twoim życiu jesteś Ty sama.

oj nie badz taki madry, poprostu przychodza chwile,ze czlowiek zaczyna czuc sie samotny..............to normalne i teskni:(

Gość łowca absurdów
No i mój hicior ortograficzny... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3570905 Aha, daleko ci do klasy gwiazd topikowych, nie dorównasz im zakładając tematy tylko po to,żeby się wykreować. Pomyłka w założeniu.

te absurd, widac,ze nigdy nie byles zdradzony,i nie wiesz co to znaczy,,,,,, czemu facet nie wroci???a kobieta moze??

Gość Rce
takich sobie wybierasz 🖐️

Gość Rce
ale im facet jest wiekszym swinia, tym kobieta bardziej go pragnie

Cindy, wez sie ogarnij. Zakladanie 5 tematow na kafe Ci nie pomoze. Zdradzil Cie, zostawil, a Ty chcesz o niego zabiegac? Nie daj boze, zeby do Ciebie wrocil w wyniku Twoich dzialan, wtedy bedziesz miec przekichane na calej linii w Waszym zwiazku. Jemu powinno po tych wywrotowych numerach zalezec na powrocie. Jesli go nie ma, to uswiadom sobie prawde (nawet jesli ma bolec jak skurwysyn), ze Wasze drogi sie rozeszly. I zadna zonglerka, sprawcze pozytywne myslenie, voodoo, telefony, maile, listy nie zmienia tej sytuacji. Skup sie na sobie. Daj sobie czas na przezycie bolu (przez ten czas zajmuj sie tylko plakaniem, stekaniem i jeczeniem z powodu rozstania). Potem zacznij nowe zycie, bez ogladania sie ciagle za siebie, bez rozmapietywania. Odetnij sie i do przodu. Trzymam kciuki!

bo drań jest męski - to samiec mily facet, to nieporadna pipa... fajny na kolege i na nic wiecej...

Gość Rce
Bo taka jest wasza natura. Na pocieszenie powiem ci, ze prawdopodobnie nastepnego faceta bedziesz miala takiego samego.

do uslug, Cindy! Wiem, ze to nie jest lekkie, samo zycie. Dasz rade, na to sie nie umiera, to tylko rozstanie z niewlasciwym partnerem. P.S. Mnie dranie nie pociagaja. Miekkie pipy tez nie. Tobie, Cindy, zycze kolejnego bardzo przyzwoitego faceta, bez sklonnosci do zdradzania. Jeszcze raz pozdrawiam!

Gość Rce
Jakiego szacunku i wyzywania? My tylko stwierdzamy fakty.

wiem, jaki jest sposób, ale Ci nie pwiem ;) - lepiej dla Ciebie, żeby nie wrócił a tak na marginesie - po przeczytaniu kilku Twoich wypocin tak sobie właśnie pomyślałam, że \"od świni\" szybko przejdzie na \"wytęsnionego\" ... - pogadałaś, pogadałaś, a teraz główkujesz, jak tu drania wytłumaczyć i znowu zwabić :O Powiem Ci tylko jedno - masz przekopane, dziewczyno