Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość without you

nie chcę tak bardzo kochac....

Polecane posty

Gość aY
Idzcie na budowe... 6zl za godzine wam dadzą... taaakie twarde dziewuchy :)

Gość wredota_ldz
wiesz ja bym na Twoim miejscu wolała promocje bo idziesz kiedy masz czas, umowa zlecenie wiec zawsze można zrezygnować, poza tym to lekka praca:):) ja kiedyś stałam z przyjacióka w Obi na promocji ziemi hehehehe. Dawaas ulotki a ze ludzi jak na lekarstwo to sobie całez zycie przejrzałysmy:P

Gość wredota_ldz
Ay masz racje , Równouprawnienie wiec Ty do garów a my do pracy:P

Gość without you
hehehe no promocja nie jest zła :) kuurcze przeraza mnie fakt ze musze znalezc prace znaczy nie boję sie pracowac tylko zaraz milion mysli do kogo sie zglosic jak sie zaprezentowac co powiedziec ojjej zawał :)

Gość without you
no budowa niezla sprawa albo do robot drogowych przy kolejach będziemy robic hehe ;)

Gość aY
@durnota_ldz teoretycznie bym sie nadal ale mial bym (tak jak i ty) problemy z zaakceptowaiem kierownika poldebila... po prostu nie lubie jak kobieta mna rządzi :P

Gość wredota_ldz
without you , tez tak zawsze mam ... w zeszlym roku jak sie za siebie wzialem to pracowalam w weekendy po 12 godzin, wychodzilam z domu o 4.40 zeby na 6 byc w pracy...never ever:P

Gość without you
ja poswieciłam tak zeszłe wakacje hehe wstawałam o 5 na 6 do pracy wychodziłam o 6 albo czasem o 22 ojjj okropnosc ...kurcze mysle nad tym cinema city :p ciekawe czy by mnie przyjecli :)

Gość wredota_ldz
Aj:P A czemu tak jest ze kobieta mysli zasze przy pomocy mozgu a mezczyzna zwykle przy pomocy swojego członka?:P i nie mowie tu o członku zadnejk partii:P

Gość wredota_ldz
Idz z cv, powinni Cie bez problemu przyjąc za jakies 2 tygodnie od zlozenia:):)

Gość without you
oojj jakby taksie stało to zabieram cie na piize i do kina hehhee ;) serio nie rzucam słow na wiatr :)

Gość aY
@wredota Po prostu kazdy stara sie uzywac najwiekszych skupisk szarych komorek jakie ma... Nasze jadra > wasz musk A tak serio to po prostu jestescie tak niesaowicie sliczne i mieciutkie ze nie sposob myslec o czymkolwiek inym niz... niz przytulanie sie i glaskanie po brzuszku :)

Gość without you
mam nadzieje ze maja jeszcze jakies miejsce pracy dla mnie :(

Gość wredota_ldz
without you :):):) trzymam kciuki , musi sie udac:):) lecę teraz do łozka wpadnij tu jeszcze to pogadamy::):):) będe na podobnym lub takim samym niku:):) no i snij słodko o swoim Kochanie:)

Gość aY
@without you nie no zawsze mozesz isc od pazdziernika do della na produkcje :DDDD Poza tym... kurde mam wrazenie ze o prace nie jest ciezko w lodzi dla mlodych... teraz posredniak by wystarczyl...

Gość wredota_ldz
Aj Twoj penis niekoniecznie jest w centrum naszego zainteresowania( no chyba ze fotkę wyslesz:P) ale mam praktyczne zastosowanie faceta... aj, wystawiam łapke:P posssssssssmyraj:D

Gość without you
paa kochaniutka ja tez mykam słodkich snow dziekuje jutro tu będe :) ty tez snij o swoim kochanie hehe :) buziakii:*:*:* dobranoc