Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z takim zapytaniem

co dalej?

Polecane posty

Gość z takim zapytaniem

Witam mam takie pytanko, okres mialam dostac 15, nie pojawil sie - zrobilam test 16 wieczorem - wyszedl \"brak ciazy\". Rano wstaje dalej okresu nie ma. Mysle sobie ze poczekam do 20 i zrobie jeszcze raz test ale z rana. Dobrze mysle?

Gość Marzenka 26
No jeśli nie dostaniesz to powtórz choć ja robiłam test jeszcze przed spodziewanym okresem i popołudniu i wyszedł pozytywnie.No ale zdarza sie że testy czasem nie do końca się sprawdzają.

Hej, oczywiście testy są zawodne więc proponuje Ci wizytę w przychodni ginekologicznej. Twój lekarz ginekolog jest w stanie rozpoznać po badaniu czy twój okres tylko sie opozni czy też nie ma po nim sladu. Jesli stwierdzi, że miesiączka się nie zbliża zaleci ci wykonaie testu ciążowego. Jesli nie chcesz bądz nie masz czasu na wizytę u lekarza to zrobisz najlepiej jak poczekasz z testem conajmiej do tego 20/22.09 i wykonasz go koniecznie z rana zaraz po przebudzeniu. Taką wskazówkę otrzymasz rówież od farmaceutki. Ja jestem w 9 miesiącu i bardzo dobrze pamiętam dzień kiedy zobaczyłam te dwie magiczne kreski:) Rozradowana wyleciałam do męża z łazieki:) Tobie oczywiście zyczę takiego wyiku jakiego sobie życzysz. Pozdrawiam

Gość w ciąży
pewnie są wiarygodne ale u roznych kobiet w róznym czasie wykazuja ciążę, mi dopiero trzeci test pokazal dwie kreseczki- drugą ledwie widoczną :) a pierwsze dwa choc robione w teriminie okresu i dzien pozniej jeszcze nie wykazaly, po prostu poziom hormonu mialam jeszcze zbyt niski i musialam odczekac...natomiast mozna zrobic ten test z krwi w laboratorium platny wprawdzie ale on wykaze na 100 %- bada poziom hormonu gonadotropiny kosmówkowej podając warosciowo jego ilosc a nie tylko rozpoznając jego obecnosc jak popularne testy ciązowe

Gość z takim zapytaniem
hej poczekam faktycznie do 20 i sie umowie nawizyte szczerze mowiac to mialam nadzieje ze sie dzis pojawi popoludniu a tu nadal nic hmmmm dziwne moze to przez stresy