Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pink-girl

Pomocy co jest nie tak!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Pink-girl

Witajcie jaki艣 miesi膮c temu Kocha艂am sie z ch艂opakiem oczywi艣cie w prezerwatywach , a m贸j okres sp贸藕nia sie ju偶 ponad 2 tygodnie ( ostatni okres by艂 8 Sierpnia i powinnam dosta膰 8 wrze艣nia ....) musicie przyzna膰 to nie jest normalne ... prawda ? Ale czytam wasze forum i posz艂am do apteki Kupi艂am raz test i nic uff na 2 dzie艅 posz艂am i kupi艂am znowu i znowu nic ... czemu nie mam okresu ? Czy jest mo偶liwe ze testy sie pomyli艂y ? A poz tym mam jakie艣 strupki na pupie ... Prosz臋 pom贸偶cie strasznie sie boje ...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jhlfkk
Ja my艣l臋, 偶e powodem jest stres :) Te偶 tak mia艂am. Sp贸藕ni艂 si臋 mi 2 tygodnie :o. By艂am pewna, 偶e jestem ci膮偶y i ju偶 planowa艂am co to dalej b臋dzie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pink-girl
Znaczy sie nie ma jeszcze 2 tygodni ... jest 9 dni ale to ju偶 co艣 czy to mo偶e by膰 choroba? zwi膮zana z tymi strupkami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pink-girl
Prosz臋 pom贸偶cie Mi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhlfkk
9 dni to nie tak du偶o. Stresujesz si臋 i hormony nawalaj膮. Jak okres nie przyjdzie po 3 tygodniach id藕 do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhlfkk
To raczej ze strupkami nie ma nic wsp贸lnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvxcxcxv
myslicie ze mozeiec wplyw dieta? jem teraz mniej, wlasciwie z przewaga owocow i warzyw, schudlam z 2 kg w krotkim czasie...i okres mi sie spoznia juz kolo 2 tygodni... tydzien przed planowanym mialam 2 dni plamienia i tyle :( myslalam ze to 1 dni okresu a tu nic... dodam ze bylam w hiszpanii,moze wplynela tez zmioana klimatu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pink-girl
wiec poczekam:) jeszcze na to ... a jak co艣 to p贸jd臋 do ginekologa Ps czy test ci膮偶owy mo偶e sie pomyli膰 2 razy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pink-girl
I jak my艣licie testy ? mog膮 zawie艣膰 ? Cy trzeba mie膰 pecha? I jakie znacie choroby ? kt贸re op贸藕niaj膮 okres ?

Udost臋pnij ten post