Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedensmutny

Czy facet, który jest wiecznie smutny ma szanse u kobiet?

Polecane posty

Gość takijedensmutny

Taki, który nigdzie nie chodzi na imprezy i prawie wcale się nie uśmiecha. Facet, który w życiu doświadczył tylu tragedii, że nie potrafi już się niczym cieszyć. Odgrodził się od ludzi, prawie wcale nie wychodzi z domu, stał się małomównym samotnikiem. Czy ma jakiekolwiek szanse?

Gość jdfhdfk
nie ma. a jak juz sie jakas znajdzie, to po pewnym czasie nie wytrzyma, bo bedzie czula, ze ten facet z niej tez wysysa cala energie i radosc. idz najpierw na terapie, potem na podryw

Gość takijedensmutny
Już takie to życie jest beznadziejne. Chciałbym być optymistą i się nim cieszyć. Ale jak tu się cieszyć, gdy wszyscy twoi najbliżsi nie żyją? Z czego tu się cieszyć? Beznadziejne jest to życie, wszędzie tylko zło i śmierć. Po co w ogóle się rodzimy?

Żeby umrzeć. Każdego to czeka. Co nie oznacza ze nie warto życ i cieszyc sie tym co mamy, zyj tak jakby kazdy dzień był darowany...

Cholery można dostać...moja rodzina też już cała nie żyje, umierali rozmaicie, niektórzy \"po prostu\" , inni, moi rodzice zresztą, w strasznych mękach i wiesz co? Jestem jedną z pogodniejszych osób na świecie (tak przyjamniej twierdzą moi znajomi), bo jestem mimo wszystko szczęśliwa..jestem zdrowa, żyję...czego więcej trzeba?

Mój były chłopak nie miał zbyt wielu powodów do radości, ale on był zawsze uśmiechnięty, zawsze, nawet jak go okradli i dostał wpierdol taki, że wylądował w szpitalu:O Dla mnie to był największy twardziel na świecie, i chociaż czasami zachowywał się jak dzieciak, nie mogłam nigdy nie szanować jego zdania, bo dla mnie był KIMŚ. Mimo, że ogólnie oraz szczegółowo życie go nie rozpieszczało. 🖐️

Ma, ale wymaga to trafienia na bardzo odważna i silną psychicznie kobietę. Która będzie potrafiła żyć za dwoje. Wiem, bo żyję z kimś takim, jak Ty, chorującym na depresję od kilkunastu lat, w pełni świadoma wszystkiego. Nie jest łatwo. Ale warto. :-) Życzę wszystkiego dobrego! :-)

Gość takijedensmutny
Vivirra może jesteś silniejsza ode mnie. Bo ja nie potrafię się uwolnić od złych myśli. Wszystkie moje mysli krążą wokół śmierci, wypadków, chorób. Mysle tylko o tym jak niesprawiedliwe jest życie. Niektórzy mają wszystko, inni nic. Niektórzy żyją po 80lat, inni nawet nie dożywają 30. Po co planować przyszłość, skoro jutro już może nas nie być?

Gość pewnie ze nie

Gość takijedensmutny
Byłem kiedyś u psychologa, stwierdził depresje egzogenną, dał jakieś leki i powiedział, że z czasem będzie lepiej. I wiecie co? Wcale lepiej nie jest. Jedna żałoba po drugiej, jedna sie kończy następna zaczyna. Już nawet nie pamietam jak to jest nie być w żałobie.

Gość takijedensmutny
jestem deską przegrałam życie nie mogę tak zrobić, on wtedy nie przyjdzie. Śmierć zabiera tych, co nie chcą umierać. Jest cholernie niesprawiedliwa.

takijedensmutny---------> bardzo Ci wspolczuje. Ale chyba nie jest z Toba tak zle, skoro myslisz o kobietach?

Gość takijedensmutny
**sweetie** właściwie nie myśle, tylko się zastanawiam czy jest sens o nich myśleć, czy raczej od razu sobie ten temat odpuścić, skoro i tak nie mam szans.

Jasne. Odpuść sobie baby.. bo przecież musialbys jakis tam wysilek włozyc zeby rzeczona babe poznac itp. A po co? Lepiej pomarudzić. Cholera.. już w Biblii było o takim, co sie na niego same nieszczęścia waliły...:P

takijedensmutny--------> to jest dobry znak! Kup sobie psa (mowie powaznie), zabawa i spacery z nim na 100% wywolaja na Twym licu niejeden usmiech! A ilu nowych ludzi poznasz! Jako smutas nie masz szans!