Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bring bring

Pierwsza wizyta u ginekologa- a mam 20 lat

Polecane posty

Gość bring bring

Przyparło do muru i nastąpił ten dzień :/ Wczoraj kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Dzisiaj idę do ginekologa po recepte. O co będzie pytał ?

Gość laleczka.czaki
kiedy był ostatni okres, moze kiedy był pierwszy, co ile masz okres, czy współżyjesz, od kiedy, jak się zabezpieczasz i z czym do niego przyszłaś

Gość bring bring
dzięki :*

Gość laleczka.czaki
kurde, nie doczytałam, myslałam ze po prostu idziesz do ginekologa sprawdzić , czy jesteś w ciaży jak idziesz tylko po tabletkę, to nie wiem, ale nie podejrzewam, zeby tam nie wiadomo o co pytał

Gość bring bring
tez mi sie tak wydaje kurcze żeby tylko przyjął bo u mnie trzeba w jakies cholerne kolejki sie zapisywac :/

Gość Regulonka
czasami jesli Cie na to stac lepiej isc prywatnie. Szczegolnie jak chcesz pigulke bedzie pytal o rozne choroby, np. rak piersi, problemy z zylakami w rodzinie, choroby watroby i takie tam. Czas pierwszej miesiaczki, czy juz wspolzylas, czy odczuwasz jakies dolegliwosci 9np. pieczenie) w sumie nic strasznie trudnego:) moze chciec Ci zrobic cytologie a tak to pewnie tradycyjne badanie wziernikowo -palcowe:)

Gość Regulonka
a jesli idziesz po escapelle lubcos takiego to najpierw Cie zrabie za bezmyslnosc szczegolnie jak pojdziesz panstwowo:) poza tym podobno jest cos takiego jak pogotowie ginekologiczne, tam wypisuja takie recepty. I bedzie sie pytal ktory to byl dzien cyklu. i kiedy ostatnia miesiaczka