Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośkas

Już go nie kocham taka jest prawda.

Polecane posty

Gość Katarzynazk
Gośka zostaw go, jeszcze sobie kogoś pozna. Daj spokój tak nie można.

odejdźcie od tych biednych facetów i dajcie im zasmakowac normalnego życia... trzeba miec odrobine przyzwoitosci, nawet gdy jest sie kobietą

ale zdradzilas dwa razy z tym samym prawda? tzn. chodzi mi ze dwa razy z tym samym chlopakiem, a czy to byla ta twoja wilka milosc czy ktos inny? skąd jestes tak w ogole?

dołączam sie do Słit Drims - i chcialbym wiecej szczegółów - w jakich pozycjach to robiliscie? :P

Gość mścisz się na mężu bo
twoj byly ukochany cie zostawil dla innej? jakie to niskie :o

komiczne > nie przeginaj :O wydaje mi sie ze mozemy miec z goska s.(jesli to pierwsza literka jej nazwiska) wiele wspolnego, dlatego pytam o pozycjach porozmawiaj za erotycznym i nie draznij ludzi :O

Gość forum ci sie pomylilo
Sweet Dreams --> komiczne nie przegina tylko żartuje sobie z glupoty ludzi i ma do tego pelne prawo :)

ja chce po prostu poznac problem dokładnie by moc odpowiednio zdiagnozowac i nakreslic drogi wyjscia :P

Gość do komiczne
a ja uwielbiam twoje poczucie humoru i te teksty :D

komiczne ten temat to kolejny dowod na to, ze nie tylko faceci to swinie, nie sadzisz?

Gość Gośkas
tak dwa razy z tym samym gościem. Nie była to wielka miłośc tylko króciótki romans. Jestem z Rzeszowa

Gość 197514256
Prawda jest taka że dziewczyny które potrafią naprawde kochac są sami, a faceci lecą na takie zimne suki jak ty. Młodosc przeminie i będziesz jeszcze płakac.

ależ skąd - ten temat potwierdza, ze kobieta jest w stanie być żoną faceta, ktorego nie kocha, tylko dla jego szczęścia :P one są cudowne po prostu :P za to męża potępiam na całej linii :P

Gość t0mik
popieram w pelni;) wiem cos o tym jeszcze niestety kolezanko pozalujesz.. zycie plata rozne figle , choc dziwie sie ze twoj maz nei widzi co sie dzieje ja bylem w podobnej sytuacji po tygodniu odszedlem od laski bo jesli kobeita nie ma ochoty tzn ze to koniec zwiazku i to powinni wiedziec wszcy faceci szkoda ze on tego nie wie pewnie gdyby teraznagle on zacal odchodzi to przyszloby ci po rozum do glowy o matko ja faktycznie go strace i zaczelabys myslec inaczej .. pozdrawiam

Gość Gośkas
Byłam u spowiedzi powiedziałam księdzu wszystko, on kazał mi się modlic, żeby uratowac nasze małżeństwo. Ja chciałabym miec odwagę odejsc w zgodzie, bez żalu itp. Ale tak się nie da.

wiec jednak nie jestes tą samą osobą, myslalam ze jestes z warszawy ;) pozdrawiam i zycze duzo szczescia, a przede wszystkim milosci a moze sprobuj pokochac męża? tzn. zmienic cos w swoim zyciu, wspolne wyjscia, randki, wypady na kolacje , do kina to zbliza ludzi ;) warto rezygnowac z malzenstwa dla kogos kto przed laty odszedlk do innej bo zrobil jej dziecko? wiesz, nie znam szczegolow tej historii, ale moze przemysl sobie ;) pozdrawiam :)

modli sie pod figurą a diabla ma za skorą :o

Gość mario//
zostaw męża daj mu spokój znajdzie jeszcze miłosc, a ty rób co uważasz.

Gość GrzesiekP
Gośka, Gośka zostaw go w spokoju, nie chcesz z nim dzieci może unieważnienie małżeństwa dostanie.

Gość sroka...
zostaw go, to nie ma sensu. moi rodzice sie tak mecza cale zycie i jak mysle jaka moja mama moglaby byc szczesliwa i sobie inaczej ulozyc zycie to mnie szlag trafia. a to wszystko chyba z tchorzostwa..

Gość kkkkkkkkhhhhhhh
Roztańcie się póki nie zajdzie to za daleko i np nie pojawią się dzieci,a wszystko można zrobić pod wpływem chwili, będzie mniej cierpienia dla wszystkich

Gość nigdy go nie kochałaś