Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatkapyzua

MATKO SZOK..DOWIEDZIAŁAM SIE ZE MOJA CIOCIA NIE BYLA NIGDY U GINEKOLOGA JESZCZE.

Polecane posty

Gość nastolatkapyzua

A ma już 28 lat ..szok..szok..szok..to zona mego brata straszego...dowiedzialam sie od niej samej.

Gość bo pewnie dzieci jeszcze
nie ma

Gość iii ccoooo niech idzie
to bratowa

Gość nancyyy
no i co z tego?

Gość nastolatkapyzua
no ciocia do niej mówie bo zona mojego wujka .. napisalam z rozbiegu brata ..sorki..hehe wujek ma młodą żoneczke ale gdyby wiedzial ze ona nie byla u gina to szok.

Gość nastolatkapyzua
a wiec moj wujek jest starszy bo ma 40 lat a zone ma młodziutką i ta zona czykli ma ciocia wczoraj zwierzyla sie mojej siorze z enigdy nie była u gina .nie maja dzieci ale co z tego.

Gość laleczka.czaki
ciocia to to na pewno nie jest a że nie była - zdarza się; pójdzie najpóźniej przy okazji porodu :P

Gość 500kcal od 1szego....
wstyd!!

Gość ale krecisz
najpierw mowic ze zona brata, potem ze wujka najpierw ze dowiedzialas sie od niej samej, potem ze zwierzyla sie twojej siostrze

Gość ja skopię jakiegoś dziada
O Jezu, i co takiego - ja nie byłam nigdy u kardiologa tak tak, profilaktyka-sryka, pierdu pierdu

Gość co cię to obchodzi
czy była u gina czy nie....zajmij się swoją dupą...nie była bo widocznie nie miała takiej potrzeby...to jej sprawa...

Gość i co z tego ze nie byla
?????????????????????

Gość 500kcal od 1szego....
ano to z tego ze moze byc na cos chora albo miec jakies inne problemy zdrowotne i nawet o tym nie wie....

Gość Grzybkowa
w tym wieku nie maczegoś takiego jak "nie takiej potrzeby". Każda dziewczyna po 20 roku zycia powinna iść bo może mieć nadżerkę (wywołaną infekcjami bezobjawowymi, noszeniem tamponów, samoistną) nie dającą żanych objawów. Nieleczona nadżerka=rak. Sama poszłam jako czyste dziwicze dziwcze w eilku lat 20, bez żadnych chorób w historii i miałam nadżerkę (leczoną na szczęście tylko solcogynem). Parę dni później moja koleżanka, też niewspółzyjąca, poszła i też musiała leczyć ndżerkę. Baby, nie ma nic ważniejszego od zdrowia, od pewnego wieku ginekolog raz w roku to mus!

Gość ucantbeserious
Jesli sie pospieszysz zdazysz jeszcze zadzwonic z ta wiadomoscia do "Uwagi", jesli jednak jest juz za pozno nie chce byc w twojej skorze...

Gość no i co z tego że nie była
:O Jej sprawa.Ja też nie byłam i nie mam zamiaru iść no chyba że jakaś choroba mnie do tego zmusi,a na razie nie mam potrzeby i ochoty pokazywać moich intymnych miejsc jakiemuś obleśnemu staremu zboczeńcowi,bo głównie takich ginekologów można spotkać :O

Gość a ja mam 40 lat i nie byłam
jeszcze u laryngologa, okulisty, proktologa, dermatologa, urologa, onkologa, chirurga, gastrologa i wielu jeszcze innych. I co jeśli na nic nie choruję a może mnie cos toczy od srodka?