Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec kotaaa

KOTY!! CZY TO PRAWDA ZE SA NIEPRZEWIDYWALNE I AGRESYWNE??

Polecane posty

Gość ciocia jozia
koty sa agresywne,jeden odgryzl mi suta

A ja mam 2letna kotke. Mam ja od malenkosci. Taka znajda. I nigdy na mnie nie prychala ani w zlosci nie drapala, no chyba ze w zabawia, ale to tez jak byla mniejsza. Jest dosc lagodna, ale to chyba zasluga sterylizacji. Juz tak nie broi jak wczesniej. Ciagle chodzi i grucha jak ja to mowie :) Chyba jest na maksa szczesliwa. I ja tez. Zawsze bylam typowa psiara, ale nad mala, czarna kotka nie moglam przejsc obojetnie, szczegolnie ze byla zima. Przygarnelam ja i bardzo polubilam, chyba z wzajemnoscia. :)

Gość gjdfhl.fkf
jak najbardziej polecam kotka:) wszystko zależy od tego jak go wychowasz. Najlepiej wziąć małego kociaka:) koty z natury nie są agresywne wręcz przeciwnie lubią się łasić i spać całymi dniami :) pozdrawiam!!!

z moim byl problem, bo nigdy nie prychala ani nie zachowywal sie agresywnie, tylko wrecz przeciwnie-gadal godzinami, cieszyl sie jak glupi ze wszystkiego, latal po domu caly dzien i noc, ciagle domagal sie uwagi, 5minut nie mogl sam usiedziec, musial miec towarzystwo.nawet po kastracji zachowywal sie jak na speedzie.

Gość kolezanka ma kotka
do oddania- lublin. jesli nie znajdzie sie opiekun, kicius do schroniska trafi