Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIVER

SONDA- WAZNE DLA MNIE ...

Polecane posty

dziewczyny w wieku 22-25 lat które maja stałego chłopaka : 1.ile ze soba jestescie? 2.macie powazne plany na przyszlosc? 3. mieszkacie razem?/jak nie , kiedy zamierzacie ? 4.pracujece? ile zarabiacie ? -kazde osobno..

Lat 23 ,on 25. 1. Rok i miesiąc 2.Tak zamierzamy się pobrać. 3.Osobno, zamierzamy za 2 lata. 4. Ja pracuje i studiuje- zarabiam 900 zł na reke, on studiuje- nie pracuje.

Gość sroka...
1. rok i miesiac 2.tak 3. tak 4. obecnie nie pracuje, on tak, zarabia 3tys

1. 9 miesiecy 2. jeszcze o tym nie rozmawialismy 3. Nie, ale mysle ze moze za rok 4. Pracujemy, ja: 1500-2000, On: 2000-2500

Keisha, ja w Twoim wieku nic nie zarabiałam, tylko studiowałam, więc za dwa lata pewnie bedziesz zarabiać dwa razy więcej ode mnie :)

a tam grunt zebysmy zdrowe byly..jak to mawia moja ukochana Judyna z Nigdy w zyciu \"kase da sie zawsze jakos zorganizowac\" ;) buziaki

Gość podnoszęęęę

ona - 25 , on - 27 1. 8 lat 2. tak, juz narzeczenstwo , pozniej slub 3. tak 4. zarabiamy po 50 zl na godz, z tym ze on codziennie (prawie) , a ona zdecydowanie rzadziej teraz twoja kolej: dlaczego ta ankieta jest dla Ciebie az tak wazna?

Gość hydrazyna
ona 22 on 30 1. 2,5 roku 2. tak 3. jeszcze nie i konkretnie nie ustalone ale o tym myslimy 4. ja studiuje i nie pracuje a on pracuje, zarabia 2000-2500

Gość east midlandsss
ja 22 lata, on 22 lata, pracujemy zaa granica 1. 4 lata 2. tak, pobieramy sie za 2 tygodnie 3. mieszkamy razem 2 lata 4. oboje pracujemy: zarabiamy on: 19.000 funtow rocznie, ja 15.000 funtow rocznie