Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

Hej! Czemu tak? o

Polecane posty

Kocham się z facetem. Wszystko jest SI! Naprawde jest swietnie. Kochamy się w pozycji klasycznej, rzecz jasna. KIedy wchodzę na niego, zmieniając pozycje, tzn na jeźdźca i ... Nic. Kompletnie nic nie czuje. Jemu jest dobrze widac po nim, ale... nic nie czuje w środku :o Dlaczego tak? Mozna cos z tym zrobic? :o

moze za mocno sie wypinasz i luzna jestes , albo mocno podniecona i bardzo wilgotna ,, albo ma malego :P

może jesteśza bardzo spięta. może chcesz cośzrobić za dobrze? może jeszcze się nie nauczyłaś swojego ciała? nie martw się ja teżtak miałam, nawet zaczęłam unikać tego rodzaju seksu, albo robiłam to tylko dla jego przyjemności. ale jak lepiej poznałam siebie, swoje potrzeby, w pełni zaakceptowałam swój wygląd to było znacznie lepiej. może poeksperymentuj, spróbuj się wygiąć bardziej w jedną lub w drugą stronę. raz klęcz na kolanach, raz unoś się na stopach. nie wiem spróbuj usiąść tyłem do jego twarzy. pobaw się tym że to ty masz władzę :) powodzenia :D

Nie no małego to nie ma :P sprzęt ma jak najbardziej SI :classic_cool: Niewiem czemu tak.. Nic kompletnie nie czuje.. Gdzieś już byl taki topic ale nie moge go znaleźć:o

No właśnie problem w tym ze wyginalam sie na wszystkie mozliwe strony, robiłam tak jak kiedys chyba pozdro600 pisała ale nic. Powaznie nic kompletnie NIC nie czułam :o

a on kleczy miedzy Twoimi nogami?? jak tak to sprobuj, ze ty masz nogi zlaczane a on niech swoje bardziej rozstawi

twoj men- Po piersze moj facet nie ma neta :) I glupim odp dziekuje i gratuluję inteligencji ;)

a dlaczego tak ci zależy na tej jednej pozycji??? spróbuj na łyżeczki, na pieska, w klasycznej podnieś nogi na jego ramiona, jak on siedzi ty usiądź na nim przodem, lub tyłem, na stojąco przodem lub tyłem... jest ich tyle że nie musicie koniecznie tej próbować. co jakiśczas do niej wracaj, może zaczniesz coś czuć. spokojnie! :)

Normalnie na nim siedziałam, ale tez nie moge za bardzo sie wyginac bo mam troche rozwaloną kulke kluszową w biodrze i nie moge zbyt lewą nogą ruszać :p

No probujemy, ale zastanawia mnie czemu wlasnie w tej nic nie czuje :o z tymi nogami na jego ramionach tez probowalismy ale niewiem czemu zaczęło mnie boleć... :o

może za głęboko było, albo jakoś tak się ustawiłaś, że za bardzo ocierał o krocze. spróbujcie delikatniej. jak będziesz na nim to zaciśnij mięsień kegla, tak jakbyś siku wstrzymywała, wtedy jest szansa że coświęcej poczujesz :) moim zdaniem tu po prostu czasu potrzeba.wszytskiego trzeba sie nauczyć. może w tej pozycji potrzebujesz dodatkowych bodźców, może drażni tą część pochwy, tą ściankę, która u ciebie jest mniej wrażliwa. może jak spróbuje jednocześnie pieścić twoją łechtaczkę, albo piersi to będzie inaczej. nie wiem musicie pokombinować. jego inaczej ustawić, czasem jak on będzie leżał troszkę inaczej, np tors odrobinkę wyżej to też zmienią sie doznania.

Kolejna gówniara, której się wydało że jak ma możliwość ogolić sobie cipę i o tym napisać w swoim jak mniemam nie poczytnym blogu, przenosi się na to zacne forum z nadzieją rozwiązania swoich nastoletnich problemów.