Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaKłamczucha

mama wąłseni dałą mi do zrozumeinia ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaKłamczucha

i beznadziejna zoabczyla zdjecia mojej dawnej bliskiej kolezanki onanjest bardzo łądna nawet mozna by rzecz ze sliczna i ma wiele nowch kolezanek i chyba żałuje ze ja tak nie wygladam i włśnie mi wypomian ze ja nigedzie nie wychodze :O :(

Gość Cesarz Jósef
bo jeżeli mówisz, tak jak piszesz, to nic dziwnego, że wszyscy omijają cię szerokim łukiem. Z urodą nie ma to nic wspólnego. Raczej z zawartością głowy

Gość na takie teksty od
własnej matki odpowiedziałabym: to nie moja wina jak wyglądam. To twoja i ojca robota, żal możecie mieć tylko do siebie za taki nieudany egzemplarz. Gwarantuję, żee matka nigdy więcej Ci nic takiego nie powie.

Gość wąłseni
to imie twojej matki?

Gość diupa
kochana ,no wez :| pewnie Cie to ukuło w serducho no ale badz twarda...aaa i nie kombinuj -nie dopatruj sie jakis podtekstow (my kobiety tak mamy :D) Przeciez mama Ci nic otwarcie nie powiedziała - poza tym głowa do gory - napewno masz znajomych , a to ze nie lubisz czy nie chcesz gdzies wychodzic to twoja sprawa ;) pewnie jakbys łaziła w kazdy weekend na imprezy itd - to tez by mamie to nie pasowało:)

Gość BeznadziejnaOsobaKłamczuchaa
przykro mi :( takimi tekstami odechciewa misie zyc zaraz ząłoze nowy top i dam wam zdjecie tej mojej kolezanki a wtedy zxobaczycie dzieki komu nabawilam sie kompleksów no i w sumie nie dziwne ze ja byłam jej cieniem

Gość kmioty wymyslają takie topiki
o co, kurwa, chodzi?????

Gość BeznadziejnaOsobaKłamczuchba
przypomnijcie mi jakas strone gdzie moge umiescic zdjecie najlepiej takia gdzie moge to zdjecie usunac kiedy bede chciec

Gość maszkarada_05
Ja to bym wolala zeby moja mama szczerze mi powiedziala ze ma szpetnię za corkę, niz sciemniala o tym jaka jestem zgrabna, zeby mi podwyzszyc poczucie wartosci (co wychodzi jej dokladnie na odwrot)

Gość BeznadziejnaOsobaKłamczuccba
no ale ja chcialam dać czyjes zdjecie ale ze mnie uswiadomiono to nie dam

Gość maszkarada_05
ale na tej stronie mozna wkleic i wykasowac