Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuleczka malenka

doradzcie!! zachowalam sie jak dziwka...

Polecane posty

Gość kasiuuleczka malenka

nie szanuje siebie chyba.. :( od 3 lat jestem ze wspanialym mezczyzna.. kochamy sie bardzo.. on jest mi wierny a ja... zapoznalam w necie kolesia.. wszystko ok ladnie .. spotkalismy sie i poprostu nie moglam uwierzyc ze takie cudo istnieje.. pojechalismy jego autem sie przejechac i nie wytrzymalismy.. zrobilismy to ... ;( zaluje tego bardzo.. moj misiek jest strasznie kochany kiedy sie na mnie dzis patrzyl i mowil jestes najsliczniejsza i naj dla mnie we wszystkim ;(;(;( a ja poprostu nie wytrzymalam i wyszlam ;( nie wiedzial o co mi chodzi dzwoni teraz pisze esy.. ale ja sie nie odzywam.. co ja zrobilam ;( tak bardzo go kocam.. wiem ze teraz bedziecie na mnie wjezdzac..!! wiem ze nie jestescie wyrozumiali ... ale ja kompletnie nie wiem co mam robic zagubilam sie ;( czekam na osobe ktora mnie zrozumie i mi doradzi co mam zrobic ;(

Gość no coz bywa ze czlowiek
zglupieje. Masz do wyboru =- przyznac sie ze skrucha, albo przenigdy o tym nie wspominac. Nie wiem, jak on by zareagowal - to ty go znasz.

jesli go kochasz i chcesz z nim byc to mu o tym nie mow, skoncz tamta znajomosc. zrobilas to i trudno stalo sie nie zaluj w zyciu trzeba sprobowac wszystkiego nawet zdrady. wiem cos o tym bo sam bylam w podobnej sytuacji

popieram sprzedawce słońca :) i na przyszłość---> myśl dziewczyno, myśl...

nic nie mow, siedz cicho, a jak cie sumienie dreczy to rozstan sie z nim, ale bez wyjasniania, ze go zdradzilas, po co ranic

mozna popelnic w zyciu blad i juz wiecej tak nie postepowac nie robcie z niej dziwki. wszyscy sa tacy pozadni jak cholercia. przesadzacie zawsze mozna zawrocic ze zlej drogi.

Gość racjonalistka
wiesz...ktos mi kiedys powiedzial, ze powiedziec komus o zdradzie to tak jakby zwalic z siebie wine i zrzucic dalszy bieg zdarzen na barki tej zdradzonej osoby...cos w tym jest, to ty jestes winna i to ty musisz poniesc konsekwencje, jesli mu powiesz to on bedzie sie zastanawial i zadreczal albo cie rzuci ale nie przestanie myslec o tym co zrobilas, albo mu nie mow i badz z nim albo sie rozstan ale nie kaz mu cierpiec przez twoja zdrade, nie mow mu

Gość JAK WINO
Dobrze powiedziane /sama się oceniłaś/. Na Twoim miejscu skoro naprawdę go kochasz to nie mów mu o tej chwili zapomnienia. Myślę, że najciężej jest przebaczyć sama sobie. Swojemu mężczyźnie postaraj się dać jak najwięcej ciepła i szczerego uczucia. Jeżeli jednak myślisz o tamtym facecie to miej na tyle honoru i odejdź od swojego chłopaka. Powodzenia

nie mówię, że JEST dziwką, tylko że się zachowała jak dziwka ...- to wbrew pozorom różnica. Tak właśnie się zachowała i tyle moralizowanie to jedno, a wciskanie, że zbłąkana owieczka nie wiedziała, co robi to drugie - doskonale wiedziała i już (każdy z nas wie). Nie ma co rżnąć niewiniątka, tylko trzeba przyznać się przed samą sobą, co było nie tak i wnoski wyciągnąć - tyle

wlasnie najwieksza kara sa wyrzuty sumienia ktore drecza bardzo dlugo z czasem zaczyna sie do tego przyzwyczajac i mniej myslec o tym. jesli sie kogos kocha to nie mozna mowic mu o tym bo to bardziej zaboli osobe zdradzona niz zdradzajaca. ja nie powiedzialam i wim ze dobrze zrobilam to byla chwila zapomnienia i tyle dlugo dreczylo mnie to ale teraz juz coraz mniej.

..hehs.. a mnie rosmieszaja te wypowiedzi..hehs.. generalizpwanie..uogolnianie i tyle.. a jakie zachowania sa przypiete do dziwki? smiechu warte to o czym tu sie pisze wszyscy jestescie czysci jak lza ????

Gość ert
na pewno nie mow swojemu facetowi o tym incydencie.. i zadbaj o to by byl to incydent.. :)

kazdy jest kowalem swojego losu i nie powinno sie nikogo oceniac po jednym gllupim wybryku bo wszyscy bysmy byli nie tacy. chwila zapomnienia i juz kazdy powinien ja miec bo co to za zycie bez wspomnien nawet tak durnych ja zdrada. zycie jest za krotkie by je marnowac, trzeba sprobowac w zyciu wszystkiego tak ja mysle a co mysla inni to ich sprawa

Gość henry ford und volvo
jestes po prostu durna baba, i to bylby koniec darmowej psychoterapii,durna pindo

sprzedawco slonca, alez ona za to zaplaci, jesli faktycznie kocha swojego faceta, to jesli mu nic nie powie, to sumienie ja na smierc zagryzie

\"....bo co to za zycie bez wspomnien nawet tak durnych ja zdrada. \" sory.... wolę nie mieć takich wspomnień..... :O

a poza tym, jeśli zdrada jest \"durna\" to o czym my tu w ogóle mówimy?????????? to dlaczego autorka topiku się martwi i pyta co zrobić ???????????? skoro to taka durna błahostka ??????????????? :O:O:O:O:O:O:O

Gość halotuja
zrobiłaś to co zrobiłaś... czasu nie cofniesz... podobno szczerość nie popłaca... ale jak z tym żyć???????????? z szacunku dla Niego - ODEJDŹ!

ile jest ludzi ktorzy zdradzali zdradzaja i beda zdradzac i nikt o tym nie wie i sie nie dowie. duzo ludzi to robi i zostaje to tajemnica. ze slowem dziwka trzeba uwazac bo mozna niechcacy obrazic swoja znajoma lub znajomego. kobieta jak zdradzi to odrazu ............ a facet to co swiety jak zwykle

no jasne, w życiu powinno się próbować wszystkiego, bawić się itd. Wszystko jest dla ludzi - ale ona wyraźnie pisze, że ma fajnego facta, że go kocha i on kocha ją, więc może nie usprawiedliwiajmy tego na siłę. No co jak co, ale dla \"wspomnień\" sobie taką rozrywkę strzelić to raczej słaby pomysł :O nikt nie mówi, żeby ją od razu ukamienować - zdarza sie i tyle. No ale jakby na to nie patrzeć "szczytem inteligencji" to ona się nie wykazała hehehe - mimo ze sama święta nie jestem, mojego głosu nie ma i już ;) (czysty obiektywizm)

ale nikt jej tak nie nazwał... ona sama się tak nazwała... więc o czym mowa??????????

napewno nie zrobila nic dobrego ale nie jest to koniec swiata wazne ze ma wyrzuty sumienia i ze zaluje a nie leci na spotkanie z tamtym lub z jakims innym. rozumiem ja bo sama cos takiego zrobilam z zaluje ze zdradzilam ale nie zaluje tego co czulam w tamtym momencie bo naprawde bylo super. to bylo 3 lata temu i chciaz juz nie jestem z tym facetem ktorego zdradzilam to nadal czuje niesmak jak pomysle o tym co zrobilam. ale coz stalo sie i czasu niestety nie da sie cofnac.

Gość a ja powiem tak.....
ja proponuje nie mówić. Facet się załamie a po co go bardziej ranić. Natomiast czy odejśc czy zostać... Można potraktowac to jako nauczkę. Będziesz na przyszłośc wiedziała żeby głupot nie robić i nie poznawać facetów przez net i nie zdradzać. Natomiast jeśli masz zamiar dalej zdradzac to odejdź przez wzgląd na szacunek dla Twojego.

nie - tak samo facet jest niewporządku jak chodzi na boki mając kobietę, jak i kobieta Jeśli moja znajoma daje na prawo i lewo - fakt, w oczy jej tego nie muszę na siłę mówić i bawić się w moralizatorkę, co nie znaczy, żę nie zdaję sobie sprawy z tego, że zachowuje się tak czy inaczej. Podobnie mam do samej siebie - jak sie zachowam jak dziwka, to się sama przed sobą do tego przyznam i nie będe wymagała od nikogo, żeby mnie na siłę wybielał. Proste No jesteśmy osobami myslącymi i chyba wiemy co jest dobre, a co złe ... Bez zbędnej hipokryzji Jesli ktoś chce czytać same superlatywy, to niech nie zakłada na kafe tematów, w których opisane sytuacja są ewidentne. A doradzić oczywiście można swoją drogą - to się nie wyklucza