Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunnybear

Depilacja miejsc intymnych-proszę o pomoc

Polecane posty

Gość sunnybear

Do tej pory goliłam się maszynką ale zastanawiam się nad użyciem kremów/pianek do depilacji miejsc intymnych. Doradźcie mi czy jest to bezpieczne dla zdrowia? Czy takie środki można używać do depilacji CAŁEGO bikini czy może to być szkodliwe? Bardzo proszę o pomoc!

Gość skolowana_22
musisz szukac srodkow na ktorych jest wyraznie napisane ze do bikini. a nie przepadam , bo zostaje zapach spalenizny a szpatulka jak i krem podraznia mi skore. wosk jest efektowny ale to bardzo boli i lepiej isc do kosmetyczki

Gość sunnybear
Dzięki że ktoś się odezwał :) Właśnie wiem że nie można depilować się tam byle czym, ale problem polega na tym że nie wiem czy tymi kremami gdzie pisze "do okolic bikini" mozna depilowac CALE bikini czy tylko dosłownie okolice...

Gość *Jenny*
a mnie właśnie podrażnił krem do depilacji okolib bikini z ziaji. i piecze.... :-(

Gość gdggdgs
czy tymi kremami gdzie pisze "do okolic bikini" mozna depilowac CALE bikini czy tylko dosłownie okolice... ????

Gość milkaa123
ja depiluje calosc kremem do depilacji, niestety nie da sie tego zrobic na calkowicie gladko ale i tak wole to niz zyletke. a jak czuje sie troche podrazniona to stosuje clotrimazolum

Gość para drewnianych kaloszy
a znacie coś co by tak kłaki nie odrastały szybko.. tylko wolniej

Gość sunnybear
Ehhh z tym CAŁYM bikini to chodziło mi o takie głębsze zakamarki ;) Bo zastanawiam się czy jeśli taki krem dostałby się do pochwy to czy może to mieć jakieś negatywne skutki zdrowotne...

Gość psiapsia
ja mam taki depilator z maklada - golarka, i nia lece wszystko.. nie jest to az tak na "O" jak maszynka, ale nie szkodzi... jest ladnie. i zaden syf nie wychodzi ;)