Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafe late

Mam Goraca Prosbe ----Perfumy dla MAMY---------

Polecane posty

Chcialabym na urodziny kupic mamie perfumy, mam kilka typow ale sama nie wiem czy spodoba jej sie zapach dzieczyny czy moglabyscie zaproponowac zapachy dla mam, moze wsza mama ma jakies ulubione brzdo by mi to pomoglo

To zależy jakie zapachy lubi Twoja mama ale na hasło \"perfumy dla mamy\" śmiało polecam Pret-a-Porter. Klasyka i rozsądna cena:)

Gość polecam...
Chanel nr 5 - jeśli Cię stać :)

Stac oczywiscie, problem w tym ze moja mam nigdy nie kupowala sobie niczego z wyzszej polki, chcialbym trafic za zapachem. Kurcze nie wachalam nigdy 5 hmm zasadniczo to omijalam z daleka

też stawiam na chanel 5 lub na allure ale jak kto lubi. idź do perfumerii i wąchaj i coś wybierz ;)

Gość monina
Mamy lubią mocne zapachy. Moim zdaniem Chanel 5 śmierdzą, ale może za młoda na to jestem. Moja mama najbardziej lubi żółte Gio, których ja też nigdy bym nie kupiła. Oprócz tego Allure i Poeme. No i z Avonu Today, które akurat lubię.

Gość 7890
moze chcesz kupic today?

Gość i proszę
KUp Mamie Maracke Lancome moze byc So Magic Lancome, Deep Red Bossa, albo Envy Gucci

Gość i proszę
Miracle - palec się omsknął ;)

Gość 7890
fajne sa tez dolce gabbana, 5 th avenue,Mania Giorgio Armani,

Gość gabriela sabattini
dla mam jest dobra, każdy z tych perfumów nadaje sie dla mam

Gość 7890
i jeszcze Amor Amor Cacharel

Gość Ca
Naomi Campbel naprawdę śliczne.. moja mama jest bardzo zadowolona:D

wachalam i wachalam osobiscie podoba mi sie nowy givenchy gucci envy to juz dawno lolita edp ale zastanawiam sie jeszce nad ck euphoria co do chanel 5 --- to cos nie moge sie w nia wwachac- wiem ze to klasyka ale cos mi w niej nie pasuje

Z euphoria bym nie ryzykowala, to specyficzny zapach, nie wszystkim sie podoba. Proponuje Pleasures Estee Lauder, Miracle Lancome, Dune Diora, może Chance Chanel, myślę, że to takie bezpieczne zapachy.

Mam wiecej propzycji. Moze cos YSL? Paris Cinema In Love Again? Stawiam na ten drugi.:)

hmm no to znow zasuwam do sefory, kurcze jak mi sie nie chce:o czy moze ktos sie orentuje gdzie mozna nabyc Balensiage Christobal???

hmmmm mojej kupilam pret a porter jest zachwycona albo clinique happy ( takie pomaranczowe) gabriela sabatini private edition armani aqua di qio :) moje ukochane zalezy jakie zapach twoja maminka preferuje czy ciezkie czy cytusowe a moze orientalne albo owocowe a moze lesne albo morskie albo kwiatowe????????

co do euphorii kleina odradzam duzo kobitek ty pachnie ostatio mnie zaczepiali ludzie na ulicy gdy pachnialam colors by benetton ( a ja za nim nie przepadalam) moze l.eau de issey by Issey miyake ??? butelka w ksztalcie stozka??? mojej mamince bardzo podobal sie dior addict Perfumy o jakie putasz powinnybyc w icx paris czy jakos tak ( siec perfumerii ja akurat siedze w Nl i jest tu taka ale dosc droga) douglas sephora a dla mamy spruboj moze jeszcze brit burberry to klasyczna elegancja :)

Gość Silwunieczka
Sprawdź Sarah Connor moja mama jest nim zachwycona delikatny owocowo-kwiatowy, perlisty zapach nie ma siły żeby się nie spodobał

Gość A Moja Mama
bardzo lubi i używa Kenzo JUNGLE ELEPHANT

Gość tak naprawde
polecam opium ysl