Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artek89

masturbacja przy dziewczynie

Polecane posty

Gość artek89

moja dziewczyna chce zebym sie przy niej masturbowal. Mowi ze chce sie nauczyc jak mnie zadowolic. Ja jakos nie umiem tego przy niej zrobic. Boje sie, ze mimo tego co mowi to jak zobaczy zniecheci sie do mnie? Poradzcie co mam robic? I czy mieliscie/mialyscie takie doswiadczenie?

Gość gfdgfd
nie rob tego.Nie dziewczyna mowi co chce.

Gość Jagodazlasu
mój mąż zrobił to przy mnie, też chciałam zobaczyc. Nie rób tego, bo jednak to zabawnie wyglądało, wręcz komicznie. Nie radziłabym.

Gość alexandra18
widzialam kiedys masturbujacego sie chlopaka z mojej klasy i bylo to piekne!!!! Bylam jak w transie, cala mokra i o niczym nie myslalam tylko o tym zeby mnie wzial! Wtedy tez zobaczylam pierwszy raz sperme i wcale mnie to nie obrzydzilo wrecz przeciwnie. Ja bym cie namawiala, zeby to zrobic, bo rzeczywiscie skad mamy wiedziec co wam sprawia najwieksza przyjemnosc.

Gość artek89
a co w tym jest dla dziewczyny komicznego? Ja raczej sie poprostu wstydze, ale zeby komiczne?!

to ja mam lepszy pomysl - niech ona zacznie, a Ty jej dawaj tylko wskazowki albo swoja reka pomagaj jej (jej dlonia rusza przy pomocy swojej)- pokazuj jak ma to robic mam nadzieje, ze cos wytlumaczylam ;)

Gość Jagodazlasu
dla mnie to był dziwny widok, oboje byliśmy po imperezie, patrzyłam jak robi sobie ręką tak szybciej i szybciej i mnie to rozbawiło. Niestety potem musiałam przepraszac.

Gość A MNIE ZAWSZE TO KRęCIłO...

Gość grażynkaaaa
moj chlopak zrobil to przy mnie na moja prosbe i bylo cholernie seksownie. Nic smiesznego. Obawiam sie, ze dla nas nasza masturbacja moze tez wydac sie smieszna, a przeciez mezczyzni za tym szaleja.

Gość ewunia26
ja lubię patrzeć jak mój chlopak to robi. czasem wlączamy sobie odpowiedni film i każde robi sobie. zależy kto co lubi. nic na siłę

Gość nie podam nicka heh
popieram ewunia26 i robię tak samo. Lubię to ;)

Hej, mój mąż jeszcze za czasów kawalerstwa masturbował się w mojej obecności ( i odwrotie) i rzeczywiście pozwoliło mi to na lepsze poznanie tego co lubi, w jaki sposób lubi być dotykany itd....choć nic nie zastapi współżycia to nadal od czasu do czasu stosujemy takie rozwiązania....jest to podniecające:) Nie sądzę aby twoja dziewczyna miała się do Ciebie zniechęcić, skoro sama Cię o to prosi. W przypadku, gdy się rozczaruje to nie będzie chciała tego po prostu powtórzyć. Takie jest moje zdanie. Z drugiej strony....czy ty nie chciałbyś zobaczyć swojej dziewczyny dotykającej się? Takie praktyki z moim obecnym mężem pozwoliły nam sie lepiej poznać i zrozumieć jeszcze lepiej nasze ciała:) NIe ma w tym ic komiczego!!!!!

Gość A MNIE ZAWSZE TO KRęCIłO...
mój facet w ten sposób mnie uczył jak am to zrobić zeby nie sprawiac mu bólu potem robił to moa ręką

Gość ewunia26
artek89. tak sobie pomyslałam że najlepszym sposobem nauczenia się zaspokajanie siebie nawazajem nie jest patrzenie. trzeba działać a druga osoboba musi m owic co jej się bardzie podoba a czego wolałaby nie robić. proste.

Gość Jagodazlasu
ale ja ogólnie mam napady śmiechu. Nawet w Kościele jak mnie coś rozśmieszy to nie mogę się opanowac, aż mną rzuca.

Gość lubimy
nie ma to jak dziewczyna masturbuje sie przy facecie. polecam, tak podniecicie każdego

Gość HoHoHo123
Wiesz co , my faceci lubimy jak sie dziewczyny tu i tam dotykaja i lubimy patrzec im prosto w oko to czemu one by niemialy lubiec jak sie faceci masturbuja , podczas sexu to jest nawet wsakzane by sie obie strony wzajemnie i samemu masturbowaly, super sparwa, najlepiej podczas 69 ona sobie i ty sobie a potem wzajemne pieszczenie SSSSSSSssssSUUUuuuppppeerrrrrrr mowi Ci!!! :)

Gość Jagodazlasu
Największy atak wesołości miałam kiedyś na pogrzebie kolegi z pracy. Zaraziłam tym wszystkich uczestników konduktu i już po prau minutach na pół cmentarza było słychac zbiorowy ryk śmiechu.

Gość DoktorPulok
Do masturbacji jest potrzebny napletek inaczej niesprawia to przyjemnosci ani tobie ani jej bo jedną z funkcji napletka jest regulowanie głębokości penetracji podczas stosunku, dzięki niemu pochwa pozostaje nawilżona przez czas trwania stosunku. Dwóch naukowców podjęło się zbadania wpływu obrzezania na seksualną przyjemność partnerki. Zapytano 138 doświadczonych seksualnie kobiet o ich preferencje dotyczące posiadania lub braku napletka przez ich partnerów. Z całej grupy 20 (14,5%) kobiet preferowało mężczyzn obrzezanych, a 118 (85,5%) partnerów nieobrzezanych. Oznacza to, że 6 na 7 kobiet woli partnerów nieobrzezanych. Jak twierdziły kobiety, mężczyźni obrzezani mieli problemy z przedwczesnym wytryskiem. Kobiety rzadziej też doświadczały orgazmu pochwowego podczas stosunku z mężczyzną obrzezanym, być może z powodu zbyt małej stymulacji punktu G. To samo dotyczy wielokrotnych orgazmów. Kobiety twierdziły także, że podczas stosunku z obrzezanym mężczyzną czuły większy dyskomfort z powodu gorszego nawilżenia pochwy. (Twierdziły tak zarówno kobiety, które preferowały nieobrzezanych jak i obrzezanych partnerów). Wydaje się, że seks był znacznie bardziej przyjemny, gdy mężczyznom nie brakowało napletka – prawdopodobnie z powodu mniejszego dyskomfortu. Gdy pogrupowano kobiety ze względu na status napletka ich poprzedniego partnera, kobiety mające nieobrzezanych partnerów miały więcej orgazmów, często też oceniały obrzezanych partnerów gorzej niż nieobrzezanych. Kobiety jednomyślnie stwierdziły, że mechanizmy uprawiania seksu różnią się w przypadku tych dwóch grup mężczyzn. 73% kobiet stwierdziło, że obrzezani mężczyźni penetrowali głębiej i mocniej, wykonując gwałtowne ruchy, podczas gdy 71% kobiet uważało, że mężczyźni nieobrzezani penetrowali znacznie delikatniej, wolniej i częściej drażnili łechtaczkę.

Gość lucy_love
chłopcze, wyluzuj i zrób to przy niej, jest to coś cudownego patrzeć jak chłopak się onanizuje, ja to uwielbiam i też przy nim się dotykam, wkładam palce, masuję łechtaczkę i tak dochodzimy wspólnie do orgazmu, jest to coś wspaniałego i podniecającego, nie ukrywajcie przed sobą fascynacji swoimi ciałami i przeżyciami

Gość eukaliptus
Ja przy mojej narzeczonej czesto sobie lubie "zwalic". Gdy ona niema ochoty na sex, lub cos ja boli, okres i te sprawy. To lubie sie onanizowac. Kiedys nawet spuscilem jej sie do buzi, a ona polerowala mojego czlonka. Mega fajnie

Gość on z lodzi
kreci mnie zeby tak sprobowac sie nim pobawic przy kobiecie :) tylko jakos moja partnerka nie lubi takich zabaw :( moze sa tutaj dziewczyny z lodzi ktore maja ochote i je kreci gdy facet przy nich sobie robi milo :) ??

Gość gość
a sa dziewczyny ktore kreci taki widok i popatrzylyby, pogadaly milo z facetem ?

Gość Lukas00030
Macie problemy ! Wyjmujesz k****a i walisz konia, nie musisz machać ręką jak byś karty tasował tylko powoli z uczuciem tak żeby ją nakręcić to i ona się przyłączy i zacznie sama się dotykać spróbuj świetna zabawa !

Gość gość
Moj chlopak robi to przy mnie jak go poprosze,strasznie mnie to podnieca !!!!

Gość NaciaNati
Ja uwielbiam jak mój facet to robi, to mnie bardzo podnieca, jest takie seksowne i męskie, a jednocześnie niewinne :) Polecam takie zabawy

Gość gość
ja tez to robilrm przy mojej dziewczynie poprosila mie o to, nie ma sie czego wstydzic