Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artek89

masturbacja przy dziewczynie

Polecane posty

Gość gość
Trzeba być definicją głupiej baby, żeby poprosić o to faceta a później zacząć się śmiać.

Gość gość
Moja przyjaciółka chciała zobaczyć jak sie masturbuje zrobiłem to trochę mi pomogła było fajnie

Gość JamLasica

Masturbacja przy dziewczynie to świetne niesamowicie podniecająca, wspaniała sytuacja- polecam!!!!

Gość Dojrzały 59

Kilka lat wstecz, spotykałem się z kobietą na wspólny pokaz masturbacji. Rzecz sama w sobie bardzo przyjemna.

Gość Gość
Dnia 18.09.2007 o 11:49, Gość artek89 napisał:

moja dziewczyna chce zebym sie przy niej masturbowal. Mowi ze chce sie nauczyc jak mnie zadowolic. Ja jakos nie umiem tego przy niej zrobic. Boje sie, ze mimo tego co mowi to jak zobaczy zniecheci sie do mnie? Poradzcie co mam robic? I czy mieliscie/mialyscie takie doswiadczenie?

Ja też poprosiłam mojego faceta żeby pokazał mi jak się zadowala 😉

Ale on się nie wahał zrobił to od razu to było niesamowite przeżycie cudowne mmmm ciągle to wspominam. 

Gość Katerina

Kocham patrzeć zwyczajnie kocham! Uwielbiam kiedy on się masturbuje na moich oczach uczucie nie do opisania ale facetów też kręci jak kobiety się masturbują. Rzecz jasna partner zaczyna ty kończysz tak najlepiej 😉

Gość ggoooooooooooosc
18 minut temu, Gość Katerina napisał:

Kocham patrzeć zwyczajnie kocham! Uwielbiam kiedy on się masturbuje na moich oczach uczucie nie do opisania ale facetów też kręci jak kobiety się masturbują. Rzecz jasna partner zaczyna ty kończysz tak najlepiej 😉

wolałbym żebyś ty zaczęła:)

18 minut temu, Gość Katerina napisał:

osobiście wolę jak kobieta mnie pieści ... ale jeśli chce zobaczyć jak ja sam to robię albo nauczyć się co sprawia mi najwięcej przyjemności to nie ma problemu abym pokazał jej jak jak to robię. Poza tym seks oralny daje mi więcej satysfakcji - dlatego wolę jak kobieta pieści mnie ustami a dłonią tylko sobie pomaga.

Gość Inka

Ja też kiedyś powiedziałam żeby mi pokazał jak to robi bo nie wiedziałam jak się za to zabrać. No widok fajny nie powiem ale po pokazówce wolałam sama to robić a nie tylko patrzeć.

Nie rozumiem dlaczego twoja dziewczyna miałaby się zniechęcić jesteś w błędzie.

1 godzinę temu, Gość Inka napisał:

Ja też kiedyś powiedziałam żeby mi pokazał jak to robi bo nie wiedziałam jak się za to zabrać. No widok fajny nie powiem ale po pokazówce wolałam sama to robić a nie tylko patrzeć.

właśnie to jest fajne, kiedy dziewczyna przejmuje inicjatywę. Nie zawsze seks musi być z penetracją i czasami ma się ochotę kończyć w inny sposób ale przynajmniej dla mnie zawsze fajniej jest to robić we dwoje niż sam z sobą przy kompie.

Gość Żółwik

Kurcze, moje Marzenie masturbować się z nieznajomą, patrząc na siebie. Od dawna chcę to zrealizować...

Gość Gośc 2

My z moja dziewczyną robimy tak: ona zaczyna robić mi loda, później przechodzi niżej i całuje mnie po jądrach, później jeszcze niżej i całuje mnie pod jądrami. Czasami naprawdę bardzo nisko. 🙂  A ja w tym czasie sobie "walę". Nigdy ja o to nie prosiłem, jakos samo zaczęło to ewoluować. Ale jest wspaniale, mega to podniecajace. Czasami zerka na mnie całując mnie nisko. Czuję się wtedy lekko zawstydzony i mega podjarany. Polecam.

Gość Dojrzały 59
Dnia 19.06.2019 o 15:25, Gość Inka napisał:

Nie rozumiem dlaczego twoja dziewczyna miałaby się zniechęcić jesteś w błędzie.

Jest to wręcz rozkoszne !!!!!

Gość mr. Big

Masturbowałem się już przy kilku partnerkach. Każdej się to podobało podobnie jak mi. Teraz marzy mi się masturbacja przy jakiejś nieznajomej pani. Ja mógłbym być cały nagi a pani ubrana żebym czuł się bardziej zawstydzony i poniżony. Także gdyby jakaś pani chciała sobie popatrzeć to zapraszam.

Gość Mężczyzna

Pamiętam moja podróż nocnym pociągiem w pustym przedziale I kl z młoda zgrabną kobietą. Światło było przygaszone. Coś mnie naszło i zacząłem się przy niej masturbować. Niby trzymała głowę opartą o okno ale zauważyłem że nie reagując patrzy na mojego wyciągniętego już na zewnątrz, Byłem już tak podniecony, że przestałem bać się czegokolwiek i zsikałem fotel. Potem położyłem się jakby nigdy nic. Ona po chwili wyszła to WC. Akurat w tym czasie były wc do podglądanie z pomieszczeń z umywalkami. Poszedłem tam i prze otwór do wc widziałem że ta kobieta mocno się masturbuje. Czyli bardzo ja to co przy niej robiłem podnieciło.

Gość Podglądacz
3 godziny temu, Gość Mężczyzna napisał:

Pamiętam moja podróż nocnym pociągiem w pustym przedziale I kl z młoda zgrabną kobietą. Światło było przygaszone. Coś mnie naszło i zacząłem się przy niej masturbować. Niby trzymała głowę opartą o okno ale zauważyłem że nie reagując patrzy na mojego wyciągniętego już na zewnątrz, Byłem już tak podniecony, że przestałem bać się czegokolwiek i zsikałem fotel. Potem położyłem się jakby nigdy nic. Ona po chwili wyszła to WC. Akurat w tym czasie były wc do podglądanie z pomieszczeń z umywalkami. Poszedłem tam i prze otwór do wc widziałem że ta kobieta mocno się masturbuje. Czyli bardzo ja to co przy niej robiłem podnieciło.

Był okres, że dużo podróżowałem pociągami i autobusami.Zazwyczaj były to wielogodzinne podróże. Często zdazało się poznać kobietę, z którą niekoniecznie uprawialiśmy seks ale pozwalaliśmy sobie na bardzo rozbudowane pieszczoty podczas których pełną satysfak cję osiągaliśmy min. przez wzajemną masturbację.

Gość NoOne
1 godzinę temu, ErotycznaKorespondencja napisał:

Jeśli sama Cię o to poprosiła, to powinieneś się cieszyć 🙂 ... w dłoń i pokaż jej jak lubisz 😉

pokaz TY:)

Gość NoOne
17 minut temu, ErotycznaKorespondencja napisał:

Pokazywałam jak byłam mała. Teraz tylko za pieniądze 😉

za pieniądze czy nie, ale dalej pokazujesz:)

Gość Podglądacz
Dnia 30.08.2019 o 15:25, Gość NoOne napisał:

za pieniądze czy nie, ale dalej pokazujesz:)

Efekt końcowy jest taki sam 🙂