Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Co mozna kupić dzieciom w wieku........

Polecane posty

Witam. Nawet nie wiedziałam, że bede miała taki dylemat, ale do rzeczy: Jade do kolezanki. Ma ona dwoje dzieci w wieku 13 i 2 latka- dziewczynki. Hmmm.... nie widziałam je prawie 2 lata. Doradź cie co moge kupić dziewczyna w tym wieku. Dla młodszej wiem- zabawke- ale jaka, by była odpowiednia dla wieku??? Hmmmm dla pannicy w wieku 13 lat? Z ubran moge nie utrafic, bo nie znam ani rozmiaru ani gustu. Doradxcie, Mają to byc drobne upominki, nie jakieś wystawne prezenty:-)

Gość ejo
dla starszej książka, młodszej zabawkę-doradzą ci w sklepie

Chciałam uniknąć tego typu prezentów- książka, encyklopedia. Chciałam taką babska drobnostke....

Gość ejo
jeśli ma komórkę, to etui-w dobrym sklepie z zabawkami dostaniesz takie dla nastolatek. albo jakiś kosmetyk, bransoletka...

Gość tak po prostu....
Młodszej lalkę albo Misia, a starszej puzzle albo jakąś grę.

Dzieki za porady..... . Szczególnie ten portfelik przypadł mi do gustu, ale nie zdążę do soboty..... pozdrawiam

my gdy idziemy do chrześnicy męża w odwiedzyny, bez okazji(dziecko lat trzy) to kupowaliśmy: piłkę - ok 15zł zabawki do piasku - też koło 15zł zestaw do rysowania w teczce + kolorowanki - ok 20zł bajki teletubies - 30zł (2filmy w komplecie - MediaMarkt) a dla starszej siostry (13 lat): - perfumke z serii czarodziejek czy jakoś tak - 20zł - zestaw z roxany (czy jak to się pisze) z posmetyczką - zapach taki odświażający, dobry po w-f - ok 20zł - po uzgodnieniu z kuzynką - gdy ta się zgodziła - zestaw do malowania, ale taki mały - 2 cienie + 2 błyszczyki + róż - wszystko w delikatnych kolorach ale to do wykorzystania na wakacjach - H&M - hello kitty - ok 15zł - zeszyt - notatnik ale taki w futrzanej oprawie - ok 15zł + do tego jakieś drobne słodycze - dla młodszej coś z Kinder a dla starszej jakaś drobna bombonierka albo elegancka czekolada to tyle co pamiętam z prezencików takich bez okazji ;)

Blondyna- no fajnie... kupie 13-tce futrzany notes a młodsze zabawki do piasku!!!!!! Jeszcze raz wieeelkie dzieki. Moje dzieci juz troche duze a i sie zapomniało mi, co dla takich szkrabów:-)

Gość ja na takie okazje stawiam
na SEPHORĘ albo DOUGLAS. Są serie dla małych kobitek i trochę większych. Zawsze są zachwycone:D