Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanoprodui

Jest mi teraz niezmiernie głupio i wstydze sie do niej zadzwonić bo nie wiem

Polecane posty

Gość romanoprodui

Jest mi teraz niezmiernie głupio i wstydze sie do niej zadzwonić bo nie wiem czy mnie jeszcze będzie chciała. Cała sytłacja była banalna , odwiozłem ją z dyskoteki pod dom , siedzielismy sobie w samochodzie przytulalismy się i coraz odwazniej dotykalismy sie. Gdy juz rozpieła mi rozporek i uchwyciła członka zachciało mi sie sikać, pomyslałem że powim jej , odleje sie i powrocimy do pieszczot ale uzmysłowiłem sobie że ani nie bede mial go gdzie umyc ani dobrze czym wytrzec i moze smierdziec moczem, nie przyznałem sie. Po chwili gdy mnie juz pieściła to ja nie mogłem wytrzymac bo tak mi sie chcialo siku do tego mnie bolało mnie podbrzusze a nawet tyłek od trzymania tego moczu, mimo wszystko nie przyznałem sie. W pewnym momencie gdy juz było mi dobrze i sie rozluzniłem trysnołem ale nie nasieniem tylko moczem w jej usta , ona szybko sie cofneła i przez to jeszcz jej cała twarz obsikałem. Było mi tak głupio jak jeszcze nigdy w zyciu, ona patrzyła na mnie z takim złosliwym usmiechem do tego cała obsikana przez co jej makijarz sie cały rozpływal na twarzy. Stwierdziłem bez namysłu że musze wracac do domu , ona na to ze jutro sie zobaczymy i wysiadła. Było to kilka dni temu i ja sie boje do niej odezwać , dzwoniła do mnie 3 razy ale ja nie mam odwagi bo tak mi jest głupio. co zrobic?

Gość piekna prowokacja

Gość dobre dobre bvardzo dobre
:D

jeśli dzwoniła to oddzwoń...jeśli tego nie zrobisz to ona może pomyśleć sobie że jej już nie chcesz...