Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim nieznany

Do młodych mam! Pytanie.

Polecane posty

Gość Pseudonim nieznany

W tym tygodniu mam odwiedzic kolezanke. Ma synka 7 miesiecy. Co moge kupic? Nie mam za duzo kasy, pomysłow tez brak. Sama nie mam dzieci, kolezanki dopiero rodza ;) wiec doswiadczenia w prezentach tez nie posiadam. Pomócie, podpowiedzcie co kupic, co sie przyda. Maskotka banalna nie? Pewnie ma ich sporo. Moze cos praktycznego bardziej. Tylko nie mam pojecia co ona ma, czego nie ma. Jest samotna mamusia :( Dziekuje za wszystkie podpowiedzi :)

Proponuję coś ładnego do ubrania, to zawsze się przydaje, a i nie jest drogie jak się dobrze poszuka.

ja też polecam ubranko tego nigdy za mało,a ceny naprawde są przystępne.Niedawno kupowałam śpioszki dla dziecka koleżanki,naprawde śliczne i zapłaciłam 25zł!

Gość Pseudonim nieznany
A słuchajcie co z ubrania? i jak powiem w sklepie, ze dla chłopca 7 m-cy to mi Pani doradzi, nie? ja to kupie zaraz na jakiegos krasnala.Zupełnie nie mam wyczucia. :(

na pewno ekspedientka coś doradzi, a ubranek nigdy za duzo, może być nawet coś na wyrost, trudniej tylko utrafić w gust mamy.

Gość Pseudonim nieznany
No to fajnie, jakos moze sobie poradze. W gust raczej trafie. Dzieci wyglądaja we wszystkim slicznie :) Ale konkretnie jakie ubranka? Koszulke, spioszki no nie mam pojecia w co sie dzieci 7- miesieczne ubiera . Choc pewnie niedługo bede musiała sie dowiedziec :D

jeśli to chłopiec to może jakiś komplet (spodnie+bluza) radze kupić większe, chłopcy szybko stawiają piersze kroki.