Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate900

obfite okresy

Polecane posty

Gość kate900

Witam,od 2,3 lat mam bardzo obfite okresy.Bardzo przeszkadzalo mi to w zyciu i normalnym funkcjonowaniu wiec postanowilam pojsc z tym do ginekologa.Zapisal on mi na moja dolegliwosc tabletki antykoncepcyjne-yasminelle, i poczatkowo cykolnamine.Biore juz 3 opakowanie i wszystko bylo by ok gdyby nie to ze ani jedne leki ani drugie mi wogole nic nie pomagaja.W dalszym ciagu sie poprostu ze mnie leje,nie moge nic robic a czuje sie w te dni tez bardzi zle.No i co ja mam teraz zrobic??,niechce tak co miesaic miec tygodnia wycietego z zyciorysu,ja juz nie mam do tego sily.I jeszcze nic mi nie pomaga;( czy cokolwiek da sie z tym jeszcze zrobic?

Zmienić lekarza. Bo możliwe, że obfite miesiączki spowodowane są rozregulowaną gospodarką hormonalną. Przepisanie hormonów \"na twarz\" to pójście na łatwiznę - musisz znaleźć lekarza, który zajmie się Tobą, tj skieruje na odpowiednie badania, zainteresuje się indywidualnie - zamiast dbać o to, by wypisać jak najwięcej recept dla jednego koncernu farmaceutycznego.