Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyt

Plasterki antynikotynowe.....ktoś uzywał?

Polecane posty

Czy ktoś uzywał plasterków antynikotynowych? Pomogły? I ile one kosztują? Pale ponad 10 lat około poł paczki dziennie, czasem więcej., Bardzo chciałabym rzucić fajki, ale nie potrafie:( Moze te plasterki pomogą...?

I jeszcze jedno...czy wystarczy jedno opakowanie platerków ? Ile takie opakowanie zawiera tych plasterków? na jak długo starczy?

Gość Agnie
drogie jak cholera: 70 zł paczka=7sztuk, czyli na tydzień... a zalecają nalepianie tego przez jakieś 8 tygodni.... ja kupiłam 1 op. i troche oszukuję: tzn. nie palę, a plaster nalepiam jak mi bardzo źle... i tak przeżyłam 12 dni, nalepiając w sumie 3 plastry... i byłoby git, ale wczoraj piłam alkohol i się poczęstowałam;) dzisiaj znów nie palę; trochę bez sensu, bo mogłam sobie wczoraj ten plaster nalepić... ale w sumie jakoś mi fajnie z tymi plastrami było; te 12 dni bez takich jak zwykle przy próbie rzucania dramatów...

CO??? 8 tygodni? Czyli na kuracje nalezy wydac az 480zł? Ło matko... Mi chodzi o to czy te plasterki pomagają \"psychicznie\" odzwyczaić sie od palenia? Ja bardzo lubie palić, samo palenie sprawia mi przyjemność. Ja raczej jestem psychicznie uzależniona niż fizycznie