Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Diamentowa Dziwka*

WYPAD Z PRACA DOMOWA !!! / / /

Polecane posty

Gość tak samo jak i polskie
niech po lekcjach zostana a nie pozniej nie wie jak

Gość bede podawac topiki z praca
do kasacji :O przykro...

Gość tez tak uważam
niedługo jak się gówniarze skapną, to będą po lekacjach umieszczać tu swoje zadania, a sami pójdą na podwórko lub ogladać TV. Niech się sami uczą.

Gość ooooooo shit....
co za kapusie...

Gość humanistom nie pomagamy
Humaniści to przegrane cioty, żadna konkurencja, nie trzeba im rozwiązywać problemów, licząc na to, że w przyszłości sobie w życiu nie poradzą. Zadania z matematyki warto rozwiązywać, bo potem przyjdzie taki ciołek do pracy i nie trzeba się będzie starać, bo przyszedł młody, zdolny, ambitny. Im głupsza młodzież, tym lepiej dla nas :D. Dlatego popieram Romka jako ministra edukacji :D:D:D

Gość nie rozwiazujcie
im tych zadan to sobie pojda

Oj przestańcie. Bierzcie pod uwgę, że wiele osób, które proszą Was o pomoc naprawdę ma problemy z daną rzeczą. I nie jest to tak, że tej osobie nie chce się uczyć. Niektórzy potzrebuja wskazówki, ugruntowania w przekonaniu. Nie mówię tu o skrajnych przypadkach, kiedy ktoś prosi o PRZETŁUMACZENIE tekstu (nie podając swojej propozycji), kiedy ktoś prosi rozwiazanie zadania ,a nie jego WYTŁUMACZENIE . Osobiście mam problemy z matematyką i naprawdę staram się i nie potrafię jej zrozumieć, ale nie prosze też o rozwiązanie zadania, tylko chcę coś z tego zrozumieć. Chyba logiczne , że jeżeli nie potrafię czegoś zacząć to MUSZĘ zapytac o wskazowke , pomoc, bo to jest nieludzkie , że nie mam pojecia co zrobić, a Wy mi powiecie : \"No, zastanów się\" . Takie zastanawianie się trwa czasem u mnie 2 h i i tak nic nie wymyślę. Trochę zrozumienia. Wy też keidyś chodziliście do szkoły i potrzebowaliście pomocy. Chyba po to są ludzie, żeby sobie pomagać.

Gość mubahaba
tak ale wiekszosc nawet dobrze nie pomysli nad zadaniem i juz prosi innych zeby zrobili to za nich!!

Napewno tacy też są, tylko nie można oceniać wszystkich tych, którzy naprawdę nie rozumieją przez pryzmat leniów. Niestety ciężko jets odróżnić jednych od drugich.

sorki, ale jak będą bezmyślnie przepisywać to, co im tutaj ktoś napisze, to zostaną głąbami. szczególnie pod względem językowym! trzeba umieć trochę ruszyć głową a nie tylko czekac na gotowe :o wielki mi problem wziąc do łapy słownik, książkę i poszukać. i napisać. co z tego, ze z błędami - zawsze mozna poprawić zrozumiałabym, gdyby ktoś wrzucał zrobione zadanie do sprawdzenia. ale topiki typu \"kto mi to przetłumaczy\" są dla mnie nie do przyjęcia! społeczeństwoi bezmózgich kretynów nam rośnie, któe nie będzie w stanie sformułowac nawet myśli samodzielnie :o jeszcze jestem w stanie zrozumieć zadania z fizyki czy matmy - bo to dla większości ludzi abstrakcja a dobrych nauczycieli fizyki ze świeczką szukać. ale języki???? od niedostatecznych się nie umiera jakby co :P

Gość kilaaaa
a rodzice nie moga im pomoc :o ?

Wow, tak się rzucasz, jakbyś co najmniej rozwiązywała im te zadania. Ignoruj topiki i tyle.

Gość kilaaaa
ale jak je ignorowac jak one sa wszedzie??