Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziurkaa

mój facet oznajmił mi, że...

Polecane posty

Gość najs
no jeszcze sie nie odezwał??no to masz kolejny dowód....chyba ta miłość jest jednostronna, szkoda że akurat z Twojej strony. Niesprawiedliwe że dajesz komuś uczucie a ten ktoś je ma gdzieś.

Gość madziurkaa
nadal cisza:( JA SIE DO NIEGO NIE ODZYWAM, NIE MAM OCHPTY Z NIM ROZMAWIAĆ, DOŚC MAM NERWÓW NA DZISIAJ:(

Gość najs
zrób jakuważasz, nikt Ci nic nie narzuci, ale tak to możesz sie męczyć jeszcze długo..chociaż wiem, że jak sie kocha to nie jest łatwo. może rzeczywiście poczekaj, bo wypadałoby zeby on sie odezwał. powinien sam sie zorientować ze cos jest nie tak i czym predzej wyjaśnić. a skoro nie to albo jest (sory) przytępawy albo rzeczywiście dzieciak

Gość free6 kropka com
jesli jedzie do tajlandii to daj sobie z nim spokoj, prostytutki sam tam tanie, i wszyskie zarazone hiv, wiec jak chcesz zyc dlugo i szczesliwie pozegnaj sie z nim czule, wredne to ale prawdziwe

Gość moze dziwne ale nie wiem
po co faceci jezdza do Tajlandii? na dziewczyny?

Gość najs
I jak tam kochana?

Gość madziurkaa
a dzisiaj byłam na kolacji z tym drugim. a ten co jedzie to Tajlandii napisał mi, że : " Co tam słychac ciekawego? " , odpisałam mu tylko, że nic.on mi na to odpisał: tylko tyle???, a ja mu odpisałam: tak, a co??? on na to, to w takim razie nic. zachowuje sie jakby u siebie winy nie widział

Gość obserwatorrrrr
a czemu ma ci sponsorowac wyjazd ???

Gość Wygląda na to że ten drugi
będzie zapchajdziurą, zanim nie znajdziesz kogoś właściwego po porzuceniu podróżnika.

Gość madziurkaa
a czy ja mówie o sponsorowaniu wyjazdu???? po prostu nawet wyjechać ze mną nie chce, nie pomyślał o mnie.

Tajlandia, Bangkok centrum sexu i prostytucji. ..hehs.. ..najlepiej podziękuj już temu panu za współpracę..bowiem jak wróci to nie będzie już co po tajkach zbierać..

Gość madziurkaa
rzeczywiście az taka jest ta Tajlandia??? ;(

Gość Moze tak bedzie ok
przykro mi ale prawda jest taka ze ma cie gdzies... Nie wyobrazam sobie zeby moj facet tak sie zachowal??? To oczywiste ze jak kocha to chce byc z toba wszedzie, mysle ze to pretekst do zerwania.

Gość madziurkaa
onpróbuje zachowywać sie jeszcze tak..jakby nic sie nie stało i pewnie jeszcze to moja wina ze sie obrażam i ze jest źle.

Gość ejbisi
I co słychac? Mam nadzieje ze kopnełas go w tyłek i posłałaś do stu diabłów.

Cholera ale koleś:classic_cool:...ja bym go furkła dawno w ten jego tulipan:P i jak by sie zapytał za co ...to dawaj poprawkę aż by w Końcu zrozumiał:P:):)

Gość madziurkaa
a więc...pisze do mnie ciagle, dlaczego sie nie odzywam itp. ze chyba nie mam ochoty na kontakt itp. odpisałam mu tylko, ze sam sie o to prosił....cholera jak ja go kocham:(