Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyznaj to tu

WYZNANIE, KTOREGO NIE MOZESZ UCZYNIC W REALU

Polecane posty

ja mam ochote by miec ochote na swojego faceta. gdzie ona? gdzue chec na pocaunki? dlaczego mi to zrobiles?!!!

Gość moderato
Puśka zawsze Cię kochałem.

Gość serio to tak
nienawidze kilku osob ....nie chce ich znac... a ciebie moj drogi tak bardzo kocham mimo dzielacej nas odleglosci ...kiedys cie znajde i wszystko bedzie dobrze.

nie masz powrotu Misio, nigdy, nienawidzę Cię z całego serca, jesli to przeżyję nie ma Cię dla mnie nigdy, nikt nigdy mnie tak nie skrzywdził i nie poprzucił samej sobie, nie waż się więcej ze mną kontaktować, nie zakłócaj mi tego co sobie wypracowałam, tak jak ja nie niszczę Twojej rodziny, niech nigdy do głowy nie przyjdzie Ci po raz kolejny zawracanie mi w głowie

Gość zmeczony Polak
NIENAWIDZE ludzi, naprawde ich nienawidze.Was, wlasnie was wszystkich, klotliwych "Polaczkow" - a nie Polakow, ktorzy pisza skargi, uwazaja ze wszystko sie im nalezy i nie wiedziec czemu uwazaja ze cos w swiecie znacza, takich co jezdza wypasionym samochodem z zadartym nosem a swoim pracownikom placa GROSZE, brak kultury... Polska jest dnem. A raczej nie Polska - ludzie.

Gość idotka z mojej pracy
urodziła dziecko a że jest moim szefem, który systematycznie rozpierza robotę i olejwodą, zyczę jej, zeby dzieciak darł się wniebogłosy i żeby miał kolki, żeby dał się jej we znaki i żeby ani jednej nocy nie przespała małpa

Gość Nie podpisze się na czarno P
Ł- było fajnie ale już się wypaliło i nie ma co tego dłużej ciągnąć. Chcę ułożyć sobie życie bez ciebie. L- Przyjeżdżaj ASAP, zdejmuj spodnie i weź mnie jak prawdziwy mężczyzna. A później masz się ze mną ożenić!!

Gość chcę być szczęśliwa
z prawdziwym facetem, który pokocha mnie i dzieci, nawet jeśli to nierealne

Gość mam czterdzieści jeden lat b

Gość boję się że zmarnowałam życie
że mąż znajdzie młodszą, bo jak powiedział jestem zużyta stara baba po czterdziestce nie żałuję go, żałuję, że życie tak mi się ułożyło

Za to co mi zrobiłeś ,jak mnie upokorzyłeś nienawidzę cie z całego serca, nie mam dla ciebie szacunku, po prostu stałeś sie dla mnie nikim!!!!!!

Gość kocham pana z topiku

Gość toyota yaris nl
mam nadzieje, ze przez reszte zycia bedziesz przez niego plakac. ze ludzie nie beda cie szanowac, stracisz meza i przyjaciol. mam nadzieje, ze on sie kapnie , ze chcesz tylko jego pieniedzy i kopnie cie w tylek. stracilam do ciebie caly szacunek, nie masz klasy i honoru.bylam glupia do granic mozliwosci. alek..... jestes naprawde zlym czlowiekiem.

Gość chcę znowu
uwierzyć, że miłość istnieje chcę, żebyś ciężko odpokutował zdradę, życzę ci samotności i tęsknoty za mną aż do końca

Gość ************
mam wielka ochote na powtorke romansu z P.bylo cudnie,mogloby sie powtorzyc :) k. to dziwka, na dodatek darmowa,wkurwia mnie z tym puszczaniem sie!! nienawidze turkow, turczynek w tych swoich chustach wszystkich czarnuchow brudasow,sa obrzydliwi i nie jestem tolerancyjna

Gość nie kocham Cie i nie chce juz
zostac Twoja zona bo kocham i chyba zawsze kochalam D.... D - kocham cie G - szkoda ze tak wyszlo i ze juz nie jestesmy przyjaciolkami - chcialabym to naprawic R - nienawidze Cie, jestes zwyklym skurwysynem zona R - maz cie zdradzil z polowa miasta przejzyj na oczy wreszcie

Gość zakochana..
....kocham CIE

Gość Ryzykantka z wyboru
Nie nawidzę dnia w którym ponownie los sprawił, że spotkałam Cie(a podobno maj to mój szczęsliwy miesiąc)! dlaczego nie przeszlismy obok siebie obojetnie? dlaczego dałam Ci ten pieprzony nr tel a Ty tej samej nocy napisałes esa ktorego nigdy nie wykasowałam? Pozwolilam zblozyc Ci sie, nie obiecywałes zbyt wiele dawałes jeszce mniej ale brałes całymi garsciemi, zachlannie! Ale od teraz koniec nie pisz, nie pros o spotkanie, nie przyjezdzaj w nocy 'od tak na kawe' i nie dotykaj mnie brzydze sie Ciebie cholerny oszuscie nigdy nie wybacze Ci tego jak mnie potraktowałes i zrobiles ze mnie swoja panienke na telefon! Godzilam sie bo naiwnie wierzylam ze choc troche na mnie zalezy... Mylilam sie 'Bo świat sie pomylił' ale to nie prawda to ja sie pomyliłam ps. pozdow E... Twoja narzeczoną która skretnie ukrywales...

Gość lita
nasza znajomość skończyła sie , zaczym naprawdę sie zaczęła , ale gdybym była zdrowa , nie pozwoliłabym na to, błagałabym o jeszcze jedną szanse, teraz znowu wiem że lepiej, łatwiej żyć bez emocji

Gość nie kocham cię
a jednak jestem z toba i zyc bez ciebie nie potrafię

Gość MODERATO
Gdyby to była prawda to był by to chyba sen bo takich przypadków na jawie nie ma.

Gość to do Ciebie M.
wiesz, ze nigdy nie powiem Ci tego prosto w oczy bo nie potrafie i nigdy nie potrafilam. kocham Cie i nienawidze jednoczesnie. jestes najcudowniejszym na swiecie i jednoczesnie najgorszym z najgorszych. masz zbyt duza wladze nade mna a jednoczesnie zbyt mala. za bardzo Cie pragne zeby z Toba byc, za duzo znaczysz w moim zyciu zebym mogla odejsc. wiedz, ze na zawsze ten kawalek serduszka pozostanie Twoj i tylko Twoj. nawet wtedy, kiedy powiesz mi, ze jestes szczesliwy z nia i kiedy ja powiem, ze jestem szczesliwa z nim. kocham Cie miloscia, ktora nigdy nie miala prawa zaistniec, ale zaitniala i boli mnie jak nic dotad. czy Ty czujesz to samo, drogi M.? Twoja K.

Gość nienawidze Twojej matki kotku

Gość moj byly byl lepszy w lozku

Gość kocham Cie skarbie ale..
w lozku jestes beznadziejny :-(

Gość kochanicaaaaa
nic nie przebije mego wakacyjnego romansu-byl naj

Gość mój seks jest beznadziejny...
... założę o tym topik na kafeterii :)

Gość nie bede plakac jesli twoja
siostra, nie przyjdzie na nasze wesele - tekst wypowiedziany w realu