Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyznaj to tu

WYZNANIE, KTOREGO NIE MOZESZ UCZYNIC W REALU

Polecane posty

Gość 4 rano.....
boje sie ze to wszystko szlak trafi ..ze nie dam rady nie chce juz udawac silnej ... chcialabym wrocic do polski i ...moze spotkac sie z toba ale jego tez kocham i on mnie kocha i chlopcy sa szczesliwi a ty ?co myslisz ,, nie inaczej...jestes dupkiem i patologia spoleczna

Gość Piotruś maminsynek z Ciebie

Gość bebetka1
Ilona, nienawidzę cie ty stara, zazdrosna, zlośliwa, podla, wredna, dwulicowa, tępa suko - szefowo moja.

Gość up....
up up up up up

Gość Brzozka001
Jeroen - dziekuje Ci za to, ze poswieciles mi tyle czasu, wspierales mnie i wiele sie od ciebie nauczylam Lisette - przykro mi ze tak wyszlo :( Jana - I miss u!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze juz nie myslisz o Jasonie T. - zraniles mnie kurwa dwa razy, wiec teraz nie wpierdalaj sie w moje zycie ponownie. Mam Cie gdzies!!!! Vanessa - tesknie za Twoimi potworkami!!!

Gość Kochany mój....
"M" , Kocham Cię tak bardzo, że aż tchu mi brak... Kocham, choć wiem, że nie powinnam, że mi nie można.... K -kocham T -tęsknię M - myślę

Gość po jaką cholerę
poznałam ciebie lawirancie jeden! Zawsze udawałeś kogoś innego nz jestes! Masz mnie bo tak ci wygodnie a za moimi plecami flirtujesz z innymi... Obiecujesz mi wiele ale dobrze wiesz ze to nigdy sie nie spełni, sam w o nie wierzysz! Kończy sie twoj czas i dobrze o tym wiesz!!! Wszystkie swoje kłamstwa wsadź sobie w d.. pę bo cie przejrzałam moj kotku :O Wal się!!

Gość piaskowa26
Do P Kocham cie jak nikogo na świecie i nie mogę już patrzeć jak ty czekasz na nią . Ona ma cię w d...e i nic do ciebie nie czuje . Jesteś ślepy ... mam nadzieje, że kiedyś przejrzysz na oczy oby nie za późno...

Gość uzależniona123
jestem z mężem, bo nie umiem odejść, bo "co powiedzą inni", bo jest dobry, bo może go kocham... ale nie umiem przestać myśleć o Tobie mój Skarbie, ciągle wyobrażam sobie Twój dotyk, słyszę Twój szept, czekam na smsa. Uzależniłam sie od Ciebie, ale boję się, co by było gdyby... wybacz, że Cię w to wciągnęłam... Próbuję o Tobie nie myśleć, ale jeszcze mi się to nie udało nawet przez 1 dzień...

Gość Lubię Komiczne

Gość kawał
wszystko mnie wkurwia jak w tym kawale ;)

Gość Pragne Cie Marek
a nie powinnam.

Gość wczoraj udawałam
orgazm

Gość zdradzilam meza z ksiedzem
i to pare razy .

Gość moda na sukcesy
bozenko, jestes zona lajdaka.

Gość nie ma już świata
który był przy Tobie

Gość no i po co mnie szukales
???? ja szukalam Ciebie tak , zeby Cie nie znalezc a Ty co????????? dlaczego teraz , dlaczego nie wczesniej ?? glupek z Ciebie , glupek :P

Gość czas to my ri
wszystko o czasie, poznaie, kochanie tylko.. spotkanie nam sie przeciągnłeo:) więc nie zwlekaj dłużej:) Nie ma mnie bez ciebie:)

Gość ode mnie
A jestes pinda M dochodze do wnioski ze nie masz jaja

Gość takowo
A-masz osobowosc geja do pewnego dyrektoraa-jestes sluzalczy i slaby choc myslisz ze podejmujesz wlasciwe decyzje,sluchasz innych i robisz co ci kaza,zraniles mnie wlasnie dlatego

Gość jesteś głupia i w końcu
ktoś powinien Ci to powiedzieć

Gość zakochalam sie w tobie
i nie wiem co teraz , tak bardzo boje sie konca tej bajki;(

Gość nie nawidze ludzi ktorzy
ocenaija innych a nie patrza na siebie

Gość przyzwyczaułam się do
Ciebe Marek, ale Cie nie kocham, chcę iść za głosem serca, kocham Tomka, choć nie wiem czy on po tylu latach jeszcze pamieta jak sie nazywam, ale to nie wazne, zdalam sobie sprawę ze po prostu nie chce z toba byc niezaleznie od tego co sie stanie.......ale sie boje jak zareagujesz......... w koncu tyle lat jestesmy razem..... chce podjąc te decyzje poki jestesmy wolni, boje sie małzenstwa z toba, zreszta ty mi go nawet nie proponujesz, chce spokoju.......B.

Gość Jego niebieskie oczy
Szaleję za moim byłym psychoterapeutą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i nie mogę mu twgo wyznać, bo uzna to za przeniesienie typowe w relacji teraputycznej, a ja chciałabym Cię po prostu lepiej poznac:):):)....

Gość hej przystojniaku
chodz ze mna do kina lub na kawe" nie moge tego niestety powiedziec w realu a bardzo bym chciala, fajny topik hehe

Gość troche prawdy nie zaszkodzi
wiem o twoich romansach wiem o dorocie alicji emili ani i innych dupach wiem,że twoi rodzice sie nie buduja wiem ze mnie maja drogiego samochodu wiem ze nie ciąle okłamujesz wiem ze akurat ty masz sporo pieniedzy ale i tak ode mnie wyciagałes wiem,że mnie zdradzasz nawet w tej chwili wiem ze wcale nie masz siostry jak mówiłes wiem,ze twój brat to też ściema wiem ze jest z ciebie kawał gnojka a mimo to ciebie kochałam teraz tobie nie ufam i w nic nie wierze wiem,ze nigdy razem nie zamieszkamy bo gdyby tak miało byc juz dawno by do tego doszło 6 straconych lat z tobą

Gość chciałabym żebyś
wreszcie zauważył, że od roku robię wszystko tylko dla Ciebie, a żonie w ogóle na Tobie nie zależy!!!

Gość kocham Cię....................
jaka szkoda, że nie mogę Ci tego powiedzieć w realu:-(