anienia 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 czy bole glowy po tabletkach anty oznaczaja,ze tabletki nie dzialaja? bralam harmonet,po 4 opakowaniu mialam bole glowy,lekarz zalecil mi novynette,dzis 6 tabletka,zaczela mnie bolec glowa.czy to znaczy,ze tabletki nie dzialaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnesss19_88 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 anienia --> ja też biorę Novynette (jestem po 5 tabletce) i jak narazie wszystko oki ale ginekolog powiedziałą mi,że jeżeli będę sie źle czuła i będzie mnie bardzo mocno bolała głowa to mam natychmiast odstawić tabletki i zgłosic się do niej. Więc jeżeli ból nie jest silny to może to zwykły bół głowy, ale jeżeli sie nasili to na twoim miejscu odrazu dzwoniłabym do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnesss19_88 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 A i uważam że ból głowy nie oznacza że tabletki nie działają tylko jak jest bardzo silny to może oznaczać że twoj organizm nie toleruje tabletek lub występują jakieś skutki uboczne. Więc lepiej jest zgłosic siez tym do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 19, 2007 To znaczy, że tabletki zostały źle dobrane. Nie ma to nic wspólnego ze skutecznością, bo skuteczne są. Lekarz powinien skierować Cię na zbadanie poziomu hormonów PRZED wypisaniem recepty - bo co jest dobre dla jednej - może być uporczywe w skutkach (ubocznych) dla drugiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anienia 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 agnes: czyli nie musze sie bac,ze zajde w ciąże i nie musze stosowac innego zabezpieczenia?do gin pojde dopiero w srode,a niestety,moze to chore,ale nie moge przerwac brania tych tabl;etek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Na pewno jesteś zabezpieczona. Ale powinnaś zmienic tabletki bo te Ci nie służą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnesss19_88 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 anienia --> tego zagwarantować ci nię mogę niestety:( Napisałam tylko to co mówiła m i ginekolog. Jeżeli bół nie jest silny to może wcale nie ma związku z tabletkami i jestes normalnie zabezpieczona. Ale tak jak juz pisałam jezeli bol jest mocny to poradz się lepiej ginekologa. Chciałabym ci pomóc ale sama jestem początkująca i moge tylko pisać to co wiem od mojej ginekolog. Trzymaj się anienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnesss19_88 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 anienia --> tego zagwarantować ci nię mogę niestety:( Napisałam tylko to co mówiła m i ginekolog. Jeżeli bół nie jest silny to może wcale nie ma związku z tabletkami i jestes normalnie zabezpieczona. Ale tak jak juz pisałam jezeli bol jest mocny to poradz się lepiej ginekologa. Chciałabym ci pomóc ale sama jestem początkująca i moge tylko pisać to co wiem od mojej ginekolog. Trzymaj się anienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach