Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malgorzata215

mam ciągle mokro.

Polecane posty

Gość ja mogę Cię zaspokoic
Ta nauka nazywa sie tao ,pozwala kochac sie mezczyżnie bez ejakulacji dzieki temu mam ciagle wzwod . Mogę kochac sie godzinami...Jest to opisane w Tao Sypialni Chiana Zettnersana...lecz powiązane jest to z miłościa do partnerki...

Gość ja mogę Cię zaspokoic
Dodam, że potrafię powstrzymać nie tylko wytrysk. Rewelacyjnie powstrzymuję mocz, ale niestety często się przez to zatruwam mocznikiem:O Ale wierzcie mi, że zabawa jest pyszna:)

ja moge Cie zaspokoic zmieniam pseudo na niebieskookitao Sorka jakiś schorowany sie właczył wybaczam tobie jako ,ześ jeszcze na poczatku ewolucji.

Gość zosia nimfomanka
wiecej facetow powinno umiec sie dlugo bzykac,a nie tylko kwadrans lub pol godziny i po sprawie.To naprawde za krotko!

Skoro masz taka chcicę i ciągle ci się chce to super! Rzadko spotyka się kobiety o takim temperamencie! Jeżeli twój mąż nie nadąża to nie martw się i jak go nie ma zabawiaj się sama i też będzie ok. Pozdrawiam Tomek

Gość slaski123
Witam a ja mam odwrotny problem mi się ciągle chce kochać ja chciałbym 3xdziennie rano wieczór i w nocy może nawet z dwa razy a moja raz na dwa tygodnie mam dola :((

Gość Encantador
A ja bym bardzo pozytywnie na taką fontannę zareagował. Jest to jak gby widoczna nagroda za starania faceta. I wbrew opiniom niektórych mężczyzn, tak samo lubię gdy kobieta ma dużą... tzw. motylka. Więc w jednym i drugim przypadku drogie Panie nie macie się czym przejmować, tylko cieszyć się że jesteście takie wyjątkowe i że potraficie dać mężczyźnie prawdziwą rozkosz. Kobiety też mają prawo do wytrysków !!!! :-)

Gość Niewiadomo
a można poznac Twoją płeć ? ; )

Gość kukika
jak nic chcica letnia:)buhaha

Gość nieznany
tak, bo to ma zwiazek :D

Gość małgoska215
a mnie ciągle mokro, przemoczyłam już wszystkie spodnie, nie mam w czym chodzić