Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaxx

GRUTKOWATY ŚLuz!!!!

Polecane posty

Gość zmartwionaxx

co on oznacza, jest biały z grudkami, trochę ryż przypomina, w ten sam dzień co mialam stosunek go zauwazyłam...

Gość autorkaa_
a jeśli jest on bez smaku, zapachu, jest taki jak był, tylko ma grudki, to też grzybica??:O:O

Gość umieramm
ale ja się zabiespieczałam, a kondony nie pękały. Jeśli po 2 godzinach od stosunku mi się ten sluz zrobił, to takich szybkich objawów ciązy raczej nie ma>

Gość sluzsluzek
a co oznacza biały tez takimi jakby grudkami ale cąły biał jest i wszdzie grudki.. mam go od około 21 d.c moje cykle są długie osotni wynosił 39. a w 21, 22, 23 miałam temp 36,6 a dzisiaj jest moj 24 d.c i temp 37.. co o tym myslicie?

Gość umieramm
śluzek, 37 to jeszcze nic takiego:) poczekaj ja okres.

Gość sluzsluzek
ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku???????

Gość julie85
Dziewczyno skad Ty wiesz że nie ma smaku...? Próbowałaś? Czy może to opinia osó postronnych? Jak Miarka stawiam na grzybice, ale przede wszystkim zajdź do lekarza on będzie wiedzieć najlepiej

Gość sluzsluzek
odp mi!!!!!!!!!!11 😭

Gość umieramm
tak smakowałam.

Gość uppppppppp
no na pewno nie ciąża:P

Gość sluzsluzek
ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku??????? ale czy to mozliwe zeby ten sluz pojawil sie na drugi dzien po stosunku???????

Gość uppppppppp
a moze to sperma? po stosunku

Gość uppppppppp
albo podniecenie.