Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitkaaa

MOJE DROGIE CZY WG WAS MAM MALUTKI BIUST ?POD NIM MAM 76CM A W NIM 95..

Polecane posty

Gość lolitkaaa

moj facet mowi ze mam za maly..jest obwisly troche ale czy to moze powodowac ze wyglada na mniejszy.aha i jest szeroko rozstawiony jeszcze..

Gość ee tammm
sredniawy masz . przecietny.

Gość spoko biuscik masz

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spadaj z tymi cycami...kogo one obchodzą?...tak masz wstrętne,zadowolona?...sama się zastanów...przecież obwisłe i szeroko rozstawione nie są ładne :O

Gość z wymiaor wynika
ze masz D, wiec sie pytam : czy z glowa wszystko w porzadku?

Gość jakie d ..ona ma c maks

Gość widac lubi
twoj chlopak ewe sonet :D niech sie do niej zglosi

Z wymiarów to wynika 70G (w Triumphie i firmach polskich, a 70E w markach angielskich). I to nie jest duży biust - to piersi takie jak u tej dziewczyny: http://tiny.pl/5lht Lolitkaaa, jeśli nie nosisz żadnego z powyżej podanych rozmiarów (a dam głowę, że nie), to nie masz \"szeroko rozstawionego biustu\", tylko masz piersi rozepchane pod pachy przez zły stanik. Obwisłość też stąd zapewne.

Gość hukii
no faktycznie maly ten biust.

nie chce cie zdołowac ale ja bym nie chciała byc z takim facetem ktoremu przeszkadzaja jakies mankamenty (kazdy je ma). jesli ci to bardzo przeszkadza to zrobiłabymcos ztym biustem ale bardziej na twoim miejscu skupiłabym sie na zmianie faceta...

mój facet kocha całe moje ciało,a w szczególnosci biust! Popieram poprzedniczke .. \"zmień faceta!\"

Gość biust masz ok ale faceta już
nie:-oZmień faceta:-P

Gość PYTANIE do best_bra
czy jeśli wreszcie kupiłabym stanik odpowiedni do wielkości moich piersi (66cm pod biustem i 85cm w obwodzie) to czy w takim WŁAŚCIWYM biustonoszu mój biust stałby się wreszcie widoczny? czy z racji wzrostu (169cm) raczej nie ma szans? teraz po prostu wygląda na bardzo, bardzo mały:O

przez swojego faceta zamiast czuj sie seksownie i atrakcyjnie masz obsesje i myslisz o tym. Powinnas znac swoja wartosc i nie myslec o takich gł€potach.Ludzie! W zyciu sa wiele powazniejsze pierdoł niz kilogram w te,czy we wte, złamany paznokiec, syf na buzi i mały biust.No jaaaaaaaaaa

Do pytającej: tak. Zobacz tu, co daje dobry biustonosz nawet przy niewielkim biuście (dziewczyna nie ma push upa - na obu fotkach zwykły miękki stanik): http://tiny.pl/5kd8 Przy Twoich wymiarach potrzebujesz stanika w angielskim rozmiarze 60E - czyli miseczka tylko o rozmiar mniejsza od dziewczyny w wątku. A ponieważ jesteś od niej niższa o ponad 10 cm, to w stosunku do sylwetki Twój biust powinien nawet wyglądać na nieco większy niż u niej. No, i jeszcze jedno: często po pewnym okresie noszenia dobrego rozmiaru i systematycznego zbierania piersi spod pach (tak, jak to opisano tutaj: http://tiny.pl/59cb ) w biuście przybywa kilka cm: po prostu wraca on na swoje miejsce :)

Gość PYTANIE do best_bra
bardzo dziękuję za odpowiedź:):):):):)

Mała Miiiii, czy po biustem zmierzyłaś się ekstremalnie ciasno i na wYdechu? Jaki teraz nosisz rozmiar?

Ale pod biustem chodzi o pomiar na wYdechu - bez powietrza i na maksa ciasno ;) Poza tym piszesz, że nosisz 75B - to jest miska na 89-91 cm w biuście, więc czym wypełniasz pozostałe 6-9 cm? Piersi muszą Ci uciekać z tego stanika, co daje rozpłaszczony, \"szeroko rozstawiony\" biust. Jeśli zmierzyłaś się pod biustem bardzo (naprawdę bardzo) ciasno i na wYdechu, to potrzebujesz stanika 70A. Jeśli nie to będziemy szukać 65C :) Nowy stanik powinnaś zapinać na pierwszą (najluźniejszą) haftkę, pozostałe to margines na rozciągnięcie.

Gość tabela triupfa jest do niczego
nie polecam na nią patrzeć, nawet jak była u kobiety która fachowo zajmuje się bielizną, to potwierdziła.

Gość aaaaaaaaaaaaaad
Wybacz, ale to daje te same bzdury co Triumph. Co zresztą ktoś sesnownie skomentował poniżej...