Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DodaElektroda

Super temat - zjedźmy kogoś jak psa!!! Kto ze mną?

Polecane posty

Gość DodaElektroda

Zostań gwaizdą topiku. Wszelkich debili, kretynów, dupków, bałwanów, baranów, etc. niniejszym serdecznie zapraszam do wypowiadania się na tym topiku. Chętnie Was zjadę nędzne mendy! Zaczynamy. Kto pierwszy się podkłada???? :D Są jacyś odważni?

Gość odrób lepiej lekcje
bo jutro dostaniesz minusa.

Gość żul z rypina
no dawaj suko :classic_cool: come on beach!

Gość DodaElektroda
Jesteś pierwszym debilem na topiku!!! Gratulacje. Kogo chciałbyś pozdrowić?

ale go zjechałaś jenyyyyyyyy :P :P :P myślałam że jakiś hard core będzie a nie stwierdzenie : Jesteś pierwszym debilem na topiku!!! Gratulacje. Kogo chciałbyś pozdrowić? :O :O :O słaba jesteś w gaciach :P

Gość DodaElektroda
Ty też jesteś słaba w gaciach :D Póki co na razie siedzicie bezpiecznie jako obserwatorzy i czekacie na przedstawienie. A nie ma nic za darmo :D Najpierw musicie pokazać siebie, czyli prawdziwych kretynów. Czekam kochane debilki :)

Gość żul z rypina
doda moge cie wymacać? :classic_cool:

Gość dodoelektrodo
Udowodnij najpierw, że ty nie jesteś kretynką. Proponuje policzyć całkę e^(-x^2)dx Czekam.

Gość DodaElektroda
Diamentowa dziwka lubi kopiować. Kopiuje nicka od Dody i oczekuje kopiowania od innych. Wymyśl coś sama dupencjo

Doda ty weź mnie dziecko nie rozśmieszaj :P :P grozisz pojechaniem a ani jednego wulgarnego słowa napisać nie zdążyłaś jeszcze :O :O :O jenyy ale z ciebie agresor , idź pan w chuj ja uciekam bo sie w gacie posrałam ze strachu :( :( 🖐️

Gość DodaElektroda
Ja niczego udowadniac nie muszę. Ja jestem genialna, piękna, po prostu boska kochanie! TO mój post :) Sama sobie rób zadanie domowe z matmy.

Gość DodaElektroda
kurcze przepraszam :( :( :( 😭 jestem taka glupia i nie wiem, że to sie nazywa TOPIK a nie POST :O :O :O :O :O

Gość wygadaj sie to ci ulży
witam :classic_cool: a może madam doda osobiście wygoli mi odbytnicę? zaraz przyniose nożyce ogrodnicze, bo to zajebiście mocne chwasty :classic_cool:

Gość DodaElektroda
I jeszcze jedno. Źle świadczy o Was moje drogie debilki, że oczekujecie agresora i przekleńst. Tak może zjechać Was pani z warzywniaka albo sprzątaczka w szkole, ale nie taka zajebista laska jak ja. Nadal jesteście słabi intelektualnie i czekacie na teatrzyk. Tochę inwencji bałwanki, trochę pomysłowości.... bo zaczynam ziewać.

Gość Izma
Doda z gimnazjum ,zjeżdża wszystkich po kolei.Bu ha ha!!!

Gość DodaElektroda
i dalej nie wiem czym się różni post od topiku :( :( :( :( dlaczego ja jestem takim bezmózgiem ? 😭

Gość to jedziem z koksem
pojedzmy po Nowym miescie tylko zdrowo

Gość Izma
Idż pokoloruj malowanki!

Gość jedziemyyy
Nowy w Miescie prosił się o moderatorstwo:D

Gość wygadaj sie to ci ulży
Doda przynudzasz :classic_cool: lepiej sie weż za obcinanie włochów z mego boskiego tyłka i ciesz sie że cie kopnął ten zaszczyt nie każdy ma ten przywilej no dalej, nożyce i do roboty :classic_cool:

Gość DodaElektroda
Nowe miasto jest glupie ... bezndziejne ... kretynskie ... poprostu nie jest sweet :)

Gość DodaElektroda
ale pojechałam :D :D sweet nie ? ;) ;)

Gość DodaElektroda
Wygadaj się to ci ulży - jesteś głupi, bezdennie tępy, ale przynajmniej pomysłowy. Nie każdy zauważa tak istosny problem jak włosy porastajace odbytnicę. Chęć podzielenia się wstydliwym problemem ze społecznością wynika z instynku stadnego, który ujawnia się u większości ludzi, gdy nie mogą sami znaleźć wyjścia z sytuacji. W myśl powyższego, mając na celu dobro Twoje i Twojej odbytnicy niniejszym apeluję o zamieszczenie zdjecia, które umożliwiłoby ocenę stopnia trudnosci zadania. Pozostaje tylko pytanie, na które wyłacznie Ty znasz odpowiedź. Czy dojrzałeś do tej decyzji?