Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DodaElektroda

Super temat - zjedźmy kogoś jak psa!!! Kto ze mną?

Polecane posty

Gość żul z rypina
no co beach? miałaś mnie zjechać? czuje sie kurewsko daleko od bycia zjechanym :P czekam :classic_cool:

Gość DodaElektroda
Wygadaj się to ci ulży - jesteś głupi, bezdennie tępy, ale przynajmniej pomysłowy. Nie każdy zauważa tak istosny problem jak włosy porastajace odbytnicę. Chęć podzielenia się wstydliwym problemem ze społecznością wynika z instynku stadnego, który ujawnia się u większości ludzi, gdy nie mogą sami znaleźć wyjścia z sytuacji. W myśl powyższego, mając na celu dobro Twoje i Twojej odbytnicy niniejszym apeluję o zamieszczenie zdjecia, które umożliwiłoby ocenę stopnia trudnosci zadania. Pozostaje tylko pytanie, na które wyłacznie Ty znasz odpowiedź. Czy dojrzałeś do tej decyzji?

Gość DodaElektroda
pewnie dlatego że tatko bił mnie kablem od żelazka jak nie chciałam bawić się z nim w kapucyna

Gość DodaElektroda
No własnie dziwko - nudna jesteś. Nic w tobie diamentowego, nic nie świeci, nie zaskakuje. Jesteś zwykła i nudna jak zupa pomidorowa każdego dnia przez miesiąc.

Gość wygadaj sie to ci ulży
niestety, mój wysoki stopień izolacji nie pozwala na tak drastyczne działania. Ufam jednak twym zręcznym dłoniom :classic_cool: w razie czego możesz pomóc sobie zębami :classic_cool:

rozumiem ze ta dluga MADRA wypowiedz to podszyw haha ;) Kochana my czekamy na zjechanie kogos, jak narazie probujesz inteligentym sposobem dogrysc komus, niestety cos Ci sie nie udaje :D

Gość DodaElektroda
A podszywka usiłuje byc kopią mnie, ale w gorszej wersji. Póki co bardzo nieudanej. Ale próbuj, moze z czasem pozbedziesz się kompleksów i będziesz umiał lepiej grać oryginały, albo bedziesz przynajmniej zabawny

Gość Brylantowa powinno być
diamond bitch - brylantowa suka nie wiem dlaczego wali się takie błędy w tłumaczeniu

Gość masaciusets
Doda to naprawde ty?????????????????Jezu-UWIELBIAM CIE...kocham po prostu..napiszesz do mnie maila???????????????????????????plissssssssssss

Gość mi się podoba

Gość hahahah ale zenua

Gość DodaElektrodaOrygiał
Niestety sam sobie wyhodowałeś włosy na odbycie, wiec aby wkroczyć w dorosłe życie musisz sam podjąć trud ich usunięcia. Są pewne techniki, które umożliwiają dosięgnąć ustami swojego odbytu. Sama spróbowałam i jestem tam zajebiście gładka. Teraz czas na Ciebie. Nie bój się. Otwórz sie, znajdź swoje wewnętrzne światło i podążaj za nim... Wtedy odnajdziesz odbyt a wraz z nim sposób na wygryzienie włosów.... Zobaczysz, bedziesz taki szczęśliwy... Osiągniesz (od)bytowy katharsis

Ta.... DIAMON.... Naucz się pisać suko

Gość masaciusets
no Doda-weż cos napisz do mnie..plisss-jestem twoim największym fanem....

Masaczusets wal się. Nie gadam z fanami. Nawet na forum nie można kurwa normalnie pogadać. Wszędzie gdzie się nie ruszę włażą mi w dupę. Pierdoleni fani

Gość masaciusets
Diamentowa wal sie-Doduś-I LOVE YOU.

Gość bo to jest błąd w pojęciu
diamenty się wydobywa z ziemi, a po oszlifowaniu stają się brylantami diament to nieoszlifowany brylant a dopiero brylant nabiera wartości rynkowej błąd merytoryczny no, ale jak nie od diamond bitch ksywa, to jeszcze lepiej

Gość DodaElektrodaOrygiał2
suko jesteś przyczajona. Coś powiesz, potem się chowasz,a generalnie nic nie wnosisz bo jesteś pusta i blada. Nikt o takich jak ty nie pamięta. Taka szara mysz coś od czasu rzucająca w powietrze.

Gość masaciusets
Ty doda elektrodaORYGIAŁ-naucz sie pisać podszywaczu jeden.Dodzia by tak do fana nie mówiła-BO DZIĘKI NAM JEST KIMŚ.

Gość aaajjjjjjj
ale ostro jedziesz doda hahahahaha mialas zbluzgac jak psa a tu taka z ciebie pizda....

Gość czy to już koniec
a tak się miło rozmawiało