Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiichał

Odszedł Mój Anioł

Polecane posty

Gość Miiichał

Odeszła... A z Nią prawie całe moje życie... Tyle chwil spędzonych razem... Radości i smutków... Nasze wieczorne spacery... Nasze wspólne marzenia.. Nasze zycie... Czy wszystko ma odejsc w niepamięć... Jesli mam wymazać z pamięci wszystkie chwile spedzone razem... To chyba bym musiala stracić pamieć... Przecież to prawie całe moje życie... To strasznie boli... Dziekuję... Wybacz... Przepraszam...

Gość To jest piękne ale i
smutne :(

Gość Miiichał
znalazłem to w sieci, Te słowa odzwierciedlają w 100% to co czuje:(

Gość bidulek
:( musisz byc silny, co nas nie zabije to wzmocni

Gość Miiichał
Dupek ze mnie. Chce mi się płakać. Bo odeszła Miłośc Mojego Życia. Przeze mnie. Głupi jestem

Gość wwwretrewt
tego kwiatu pół światu (tylko każdy trzeba pielęgnować)

Gość z ciekawości...
a co takiego zrobiłeś, że Cię zostawiła ?

Gość to jest piękne ale i
Może da się ejszcze to skleić????

Gość Miiichał
przestałem dbać o Nią. Miałem coraz mniej czasu. Nie szanowałem. Ale nie zdradziłem

Gość powiem wam
Kobiece serce zdobyć można Tylko wytrwałości , szczerym uczuciem i zaufaniem . Szanse są do póki będziesz miał wiarę i siłę do walki ;)

Gość Miiichał
Jestem facetem ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Mam wrażenie, że już nie mam żadnych szans. Poświęcałem Jej coraz mniej czasu. Ona była napędem Naszego związku. A ja chyba zacząłem byc tym znudzony - ale poszedłem po rozum do głowy (szkoda ze tak poźno). Ona jest całym moim światem.

Gość llllllllll
walcz o nią....

Gość A ja wam powiem że
Jak Ty nie wierzysz , że Ci sie uda , to jak chcesz ja odzyskać ???? Weś sie garści i walcz , albo siedź i płacz :P:P:P:P jak pierdoła a nie facet :P

Właśnie! Do roboty! Walcz! Pokaż jej, że żałujesz, że ci zależy, że chcesz się zmienić na lepsze! Nie siedź przy komputerze, rusz tyłek i bierz sie do roboty.

Gość Miiichał
Dziękuję za wsparcie i za to, ze uzmysłowiliście mi, że musze walczyć o Nią. Jeszcze dziś, teraz..

Gość A ja wam powiem że
Tylko proszę mi tu przyjść za kilka dni i powiedzieć , że jest dobrze :) Chce byc przez Ciebie zanudzana opowieściami jak wam dobrze :P

Kwiaty.... i na kolana po przebaczenie! Lepiej późno, niż wcale! Tylko na tym nie zakończ! Jak wiesz, co robiłeś źle, to jużpołowa sukcesu! POWODZENIA i daj znać, jak poszło;-)

Gość Miiichał
Witam. Za wiele przykrości Jej wyrządziłem. Prosiłem, błagałem by wrociła do mnie - byly kwiaty, mnóstwo kwiatów - i chyba na nic. Powiedziała ze potrzebuje czasu by pomysleć i tyle. A ja nie wiem czy nadal mam szansę czy już nie.

musisz poczekac jeszcze, powiedziała ze musi przemyslec, ze potrzebuje czasu, wiec jest nadzieja

Gość Miiichał
Megi, dziekuje ze przynajemniej Ty dajesz mi nadzieję, ze wszytsko sie jeszcze moze ułozyć. Teraz tylko nadzieja trzyma mnie przy zyciu.

spojrz na to z innej strony. gdyby odrazu ci przebaczyla, chciała wrocic dlatego ze przyszedles z kwiatami czy nie popełnił bys w najblizszej przyszłości tego samego błedu.... teraz nie jestes pewien czy ci wybaczy i moze to bedzie dla ciebie taka motywacja. staraj sie, ale nie badz nachalny

to jest bardzo smutne:( ale niestety coraz wiecej zwiazkow konczy sie w tak dramatyczny sposob... to jest najgoorsze... poprostu czules sie jakbys ja zdobyl.. i spoczeles na laurach...