Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska22

prosze o porade

Polecane posty

Gość miska22

dziewczyny mam problem...zazywam pierwsze opakowanie HARMONETU,stale boli mnie brzuch,mam jakies plamienia :( nie wiem co mam robic? przerwac? brac dalej? miala ktoras podobna sytuacje? poradzcie...

miska, przede wszystkim ulotkę przeczytaj a jak nie masz, to wiedz, że przy 1 opakowaniu takie plamienia to norma.

Gość miska22
no nie mam ulotki,bo bym przeczytala....ale dzieki ci bardzo,uspokoilas mnie :)

moja kumpela uzywała tych tabletek i powiedziala,ze po tych antytabsach pokreciło ja zupełnie.Lekarz kazał jej na pół roku odtawic wszelkie hormony zeby uregulowac wszystko. Ja mialam yasmin teraz novinette czy cos

to z reguly normalne - tez tak mialam przy novyette poczekaj do nastepnego miesiaca, jak sie sytuacja powtorzy - idz do lekarza

najlepsze jest to,ze po yasminie urosły mi piersi a po novinette nic ;( chyba wroce do tamtych

Gość miska22
no wlasnie,ja mam te tabsy przepisane na wyregulowanie okresu,bo mialam dotad co 2 tyg...mam je brac tylko przez 3mies,zeby sie hormony wyrownaly czy cos...mam nadzieje,ze tak sie stanie...dzieki wam dziewczyny za informacje...az lepiej jak sie z kims pogada,chocby wirtualnie 🌻