Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowooka

Dziewczyny czy dostalyscie kiedys od innych dziewuch?

Polecane posty

Gość brazowooka

jak w pytaniu, wypowiadajcie sie, bo mnie sie zdarzylo juz 2 czy 3 razy jak jakies panny sie do mnie pluły z łapami, boshe dlaczego tak na nie dzialam jak plachta na byka

Gość obserwatorrr
baby sie biją, gdy chodzi o jakiegos faceta, jesli im dwom sie ten sam facet podoba

Gość brazowooka
to dlaczego mnie sie czepiaja? zadnych powodow nie daje, jedynie czasem jakas krotka mini, czy gadka z kolegami, ale to chyba do cholery nie powod, zeby z łapami od razu leciec

może obracasz sie w złym śrobowisku, albo odwiedzasz dzielnice niebezpieczne dzielnice??

dawnooo dawnooo temu pojechałam z koleżankami na jakieś wiejskie disko błyski i przyczepiła sie do nas grupka miejscowych lampucer i chciały nam wpierniczyć :D :D nie wiem, pewnie za to że wyglądały przy nas jak krowie spod ogona wyjęte :classic_cool: skończyło sie bez bicia na szczęscie bo nie miałyby szans - jedna z koleżanek która była ze mna ma czarny pas karate :D :D :P

Gość brazowooka
hmm przebywam w takim nieciekawym miescie, moze to od tego zalezy, ale wszedzie jakies idiotki sie znajda, wiec nie wiem czy ma to cos do rzeczy

Gość
mnie raz irlandka chciala w clubie pobic po tym jak jej porzadnie wystajace ze spodni oczojebne stringi pociagnelam do gory :O :P

Gość brazowooka
no wlasnie ja tylko zaczelam tam studiowac wiec moze dlatego te poruszenie, jakas nowa przyszla i wzbudza poruszenie na ich terenie

ja tez mieszkam w takim nieciekawym miasteczku a więc to rozumię... ja kiedyś miałam taką sytuacje: stałam w kościele i zauważyłam że cały czas gapią sie na mnie jakieś dwie dziewczyny, obserwowały mnie całą msze (ja wolałam nawet na nie nie patrzeć)... jak już wyszłam z kościoła jedna dziewczyna do mnie podeszła i powiedziała mi że mi wjebie bo obserwowałam ją całą msze:o

Gość brazowooka
no wlasnie to jest chore, bo czlowiek nic zlego nawet nie robi, a tu sie czepiaja bez powodu, w ogole kiedys jedna specjalnie sie o mnie otarla, zeby bylo, ze to ja ja dotknelam no i sie zaczelo