Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny sluz co mi jest

dziwny sluz co mi jest

Polecane posty

otoz ostatnio zauwazyła ze z pochwy wydobywa mi sie dziwny sluz, jest strasznie wodnisty wiec czuje jaby sie ze mnie wylewał i taki zółtawy lekko o mlecznej konsystencji o zapachu cos jakby won jabłka czy cos takiego ale tez nie jestem pena bo na poczatku nic nie czyła potem drugi raz powachała i dopiero poczułam. byłam u ginekologa i powiedział ze to grzybica ale z tego co czytam to przy grzybicy raczej jest biały z grudkami a tu takich nie widze. Poza tym nic mnie nie boli, nie szczypie tylko ten cholerny sluz. Jak myslicie co to jest?

Gość kasiacio
kup jakies globulki na zapalenie pochwy w aptece i sproboj

Gość sunivia_
czekaj czekaj ..byłas u ginekologa .. powiedział ze to grzybica... i nic CI nie przepisał?

no przepisał clotrimazolum i mycosyst, no i probiotyki, tylko zastanawiam sie czy to na pewno grzybica, bo moje objawy jakos mi nie pasuja. wiem ze lekarz wie lepiej ale nie daje mi to spokoju

Gość kasiacio
jak ci dal leki to czemu ich poprostu nie wezmiesz?

kurcze czy ja mowie ze ich nie bire, jasne ze bire te leki tylko zastanawiam sie czy dobra diagnoze postawił lekarz. nie robił zadnych doatkowych badan poza tym na fotelu

Gość sunivia_
nie wiem na co Ty czekasz ... to nienjest reguła,ze musi byc biały z grudkami ....nie biorąc lekow sama pogarszasz sobie sytuacje :/...

Gość sunivia_
takie badanie wystarcza :) jezeli lekarz jest doswiadczony ...

Gość kasiacio
powiem ci ze on juz tyle zapewne podobnych przypadkow widzial ze z zamknietymi oczami rozpoznaje...

dzieki pocieszyłyscie mnie ze wszystko powinno byc na dobrej drodze. jeszcze raz powtarzam ze biore te leki

Gość grzybek
Grzybow Ci u nas dostatek. To niekoniecznie musi byc Candida Albicans (sluz bialy z grudkami), a co za tym idzie objawy nie zawsze te same.