Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieee wiemm

BLAGAM WYPOWIEDZCIE SIE - PROBLEM Z BYLYM I OBECNYM

Polecane posty

Gość nieee wiemm

Mam taki problem, bylam z facetem 4 lata nie jestesmy od dwoch ,od kiedy nie jestesmy razem On bardzo poszedl do przodu , zalozyl firme jest obrotny , imponuje mi to, oj obecny facet jest badrdziej czuly dba o mnie wiem ze mnie kocha tysiac razy bardziej niz tamtem , ale jest cos co mi przeszkadza, On nie jest taki obrotny, do wszystkiego Go musze pchac, nie imponuje mi swoim dzialaniem ani przedsiebiorczoscia , a jak slysze o tamtym jaki to On nie wspanialy i jaki obrotny to czuje klucie w sercu ,

Gość zastanaow sie co jest
naprawde wazne, kasa czy uczucia

to go popchaj do działania... swoją drogą porówanie : kochac iles tam razy bardziej, a być ileś tam bardziej zaradnym.. puste to troche,

Gość nieee wiemm
chodzi mi o to, zo moj facet nie jest wcale zaradny i nie ma ambicji i nie wiem jak Go zmotywowac

Gość nieee wiemm
mieszkamy w Polsce wiec tym bardziej nie jest latwo z wlasna firma dlatego mi imponuje

Gość lecisz na kase
i masz problem laseczko ja wiem, ze jak facet cie wszedzie wozi samochodem, placi, ma firme, jest troszke cwaniaczkiem to cie to kreci ale sorry babe twoj czas minal:P

Gość nieee wiemm
nie lece na kase po prostu mi imponuje przedsiebiorczosc u faceta

Gość lecisz na kase
a ty jestes przedsiebiorcza? co masz swojego?

Gość nieee wiemm
mieszkanie, dwie prace i studia samochod

Gość nieee wiemm
jestem bardzo przedsiebiorcza

Gość hejjj
a ja tez tak mam, rozstalam sie z byłym bo czułam sie nie kochana jak i rowniez bez stabilizacji, bo on caly czas krecil z praca, kasa i innymi rzeczami, jak sie rozstawalismy zostal kierownikiem sklepu, no i teraz ma duzo kasy i tez mnie to kluje, bo jak byl ze mna to caly czas na mnie zerował, a po naszym rozstaniu dostal kopa w dupe i wziol sie do roboty. Oczywiscie ma juz inna niunie, ktora rozpieszcza, ale z drugiej strony i tak bym nie byla z nim szczesliwa bo on mnie po prostu nie kochał. Moj nowy chłopak tez nie jest tak obrotny, ale za to kochany, oddany i w pelni zapewniajacy mi stabilizacje ;)

Gość lecisz na kase
wedlug ciebie studia i mieszkanie to przesiebiorczosc? chyba kpisz sobie- teraz studia to podstawa, byle tluk studiuje a mieszkanie to nie problem

Gość hejjj...mmm
a ja tez tak mam, rozstalam sie z byłym bo czułam sie nie kochana jak i rowniez bez stabilizacji, bo on caly czas krecil z praca, kasa i innymi rzeczami, jak sie rozstawalismy zostal kierownikiem sklepu, no i teraz ma duzo kasy i tez mnie to kluje, bo jak byl ze mna to caly czas na mnie zerował, a po naszym rozstaniu dostal kopa w dupe i wziol sie do roboty. Oczywiscie ma juz inna niunie, ktora rozpieszcza, ale z drugiej strony i tak bym nie byla z nim szczesliwa bo on mnie po prostu nie kochał. Moj nowy chłopak tez nie jest tak obrotny, ale za to kochany, oddany i w pelni zapewniajacy mi stabilizacje ;)

Gość 05346
Moj byly tez krecil, zerowal na mnie. Dwa lata po rozstaniu poznalam innego faceta, bardzo zaradnego, obrotnego, prawdziwego faceta. Co ciekawe, moj byly nagle zaczal powazniej myslec o zyciu i teraz swietnie sobie radzi. ma juz nowa laske ale ja tez jestem szczesliwa z moim obecnym facetem bo imponuje mi i mysli powaznie o zyciu. Wiec i byly i obecny mi czyms imponuja:P

Gość nieee wiemm
jezeli sie zarobilo na mieszkanie w wieku 25 lat z wlasnej pracy w Polsce to jest to przedsiebiorczosc a poza tym studiowalam tez dwa lata za granica

Gość nieee wiemm
no moj byly totalnie na mn ie zerowal, a teraz robi to moj obecny zawsze mu brakuje kasy i dotaje ja ode mnie

Gość lecisz na kase
heh to chyba normalne ze kazdy kolo 30 ma juz wlasne mieszkanie, tez mi sprytna jestes

Gość zapomnij o bylym
w koncu z jakiegos powodu z nim nie jestes. wybralas kogos innego i tego sie trzeymaj, nie masz prawa ich porownywac bo to sa zupelnie inni ludzie.

Gość hejjj...mmm
do lecisz na kase- chyba na łeb upadłes/las jak dla ciebie normalne jest miec swojem mieszkanie w wieku 25 lat i konczac studia ! no chyba ze rodzice kupili, bo jak samemu to jest to przedsiębiorczosc!

Gość nieee wiemm
skonczylam w zeszlym tygodniu 25 znam 4 jezyki , mam dwie prace i studia na boku i nie dam sobie wmowic ,ze nie jestem obrotna wiec spadaj:P

Gość nieee wiemm
tylko co z tego jak On jest taki pasywny? i to w wieku 30 lat??

Gość lecisz na kase
z 4 jezykami to bredzisz, nikt nie zna biegle 4 jezykow.... wiesz co to znaczy znac biegle jezyk? to nie znaczy pojechac do anglii i zapytac sie jak dotrzec gdzies tam- chyba ze to dla ciebie biegla znajomosc jezykow :P

Gość lecisz na kase
bredzisz i tyle

Gość nieee wiemm
nie napisalam ze biegle wszystkie 4 ale moja praca polega na tlumaczeniu ze szwedzkiego na angielski wiec te znam biegle

Gość lecisz na kase
ja tez zajmuje sie jezykami obcymi i na tym polega moja praca wiec co do jezykow nie wmowisz mi swoich teorii:)

Gość nieee wiemm
nie bede z Toba rozmawiac czekam na powazne porady

Gość lecisz na kase
znasz 2 biegle ale na pewno nie 4 :) ja mam skonczona filologie angielska plus tlumacz przysiegly plus niemiecki biegle- 3 lata w niemczech na uczelni i 4 jezykow nie znam biegle:) hiszpanski podstawy a wlasne mieszkanie mialam w wieku 23 lat wiec nie wiem co ty nazywasz przedsiebiorczoscia:P

Gość lecisz na kase
nikt ci tu nie doradzi, to niczyja wina ze burakow przyciagasz:P pa

Gość jksjkjcskjcksjc

pieniądze to nie wszystko pamiętaj... a odnoszę wrażenie ,że to jest twój największy priorytet... obym się myliła... wiem na własnej skórze ,ze najcenniejszy jest człowiek w którym masz oparcie i przyjaciela... a nie czy ma super firmę i wielka kasę