Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieee wiemm

BLAGAM WYPOWIEDZCIE SIE - PROBLEM Z BYLYM I OBECNYM

Polecane posty

Gość jksjkjcskjcksjc
ee tam ja takiego bym rzucila

Gość bobble ben
bylam kiedys z takim nieudacznikiem

Gość FacetRozkrecony
Do nieee wiemm, A Tobie nie przeszlo do glowy mysl ze facet moze poszedl na przod tyle bo juz z Toba nie jest ? Moze sam fakt ze jest sam i nie ma problemy zadne zwiazkowe to jemu sie ulozylo w pracy i biznesze. Wiele facetow tak wlasnie ma. A jak czuja ze musza utrzymac zwiazek i ciagle zadowolic wymagajaca kobiete to nie zostaje czas na niczego innego. A z tego co piszesz to dla mnie jako facet wygladasz jako wymagajaca kobieta, ale nie martw sie, wiekszosc z was jest tylko nie wiedziecie o tym.

Gość FacetRozkrecony
Do nieee wiemm, A Tobie nie przeszlo do glowy mysl ze facet moze poszedl na przod tyle bo juz z Toba nie jest ? Moze sam fakt ze jest sam i nie ma problemy zadne zwiazkowe to jemu sie ulozylo w pracy i biznesze. Wiele facetow tak wlasnie ma. A jak czuja ze musza utrzymac zwiazek i ciagle zadowolic wymagajaca kobiete to nie zostaje czas na niczego innego. A z tego co piszesz to dla mnie jako facet wygladasz jako wymagajaca kobieta, ale nie martw sie, wiekszosc z was jest tylko nie wiedziecie o tym.

Gość FacetRozkrecony
Do nieee wiemm, A Tobie nie przeszlo do glowy mysl ze facet moze poszedl na przod tyle bo juz z Toba nie jest ? Moze sam fakt ze jest sam i nie ma problemy zadne zwiazkowe to jemu sie ulozylo w pracy i biznesze. Wiele facetow tak wlasnie ma. A jak czuja ze musza utrzymac zwiazek i ciagle zadowolic wymagajaca kobiete to nie zostaje czas na niczego innego. A z tego co piszesz to dla mnie jako facet wygladasz jako wymagajaca kobieta, ale nie martw sie, wiekszosc z was jest tylko nie wiedziecie o tym. Zastanow sie czy nie jest czas zapomniec o bylym, a napewno mowisz swojemu facetowy ze twoje byle to nie maja dla ciebie znaczenia. Napewno on cie wierzy, ale cos tam jemu dokucza bo wie w sercu ze nie jestes szczera.

Gość niee wiemm
to znaczy ze to moja wina*????????????

Gość FacetRozkrecony
Ja nie wiem czy to jest twoja wina, tylko Ty wiesz jak bylo w zwiazku miedzy wamy. Mowie ogolnie ze w duzo wypadkach to facet zajmuje sie zwiazkiem i nie ma czasu na inne rzeczy. Ale inna rzecz i wazniejsza jak zwiazek jest skonczony jak mozesz myslec o bylym facetem jak jestes z nowym ? To powinno byc pytanie a nie zastanawiac sie dlaczego ktos ma teraz dobra prace i pieniadze.

Gość FacetRozkrecony
Wlasnie jestes dobrym przykladem ze jak kobieta skonczy zwiazek to cos jeszcze ma do bylych. Jak facet skonczy zwiazek z kobieta to juz koniec, kropka i nie mysli o niej.

Gość gosiaczka
facet rozkrecony - jakies dziwne poglady masz. czepneliscie sie dziewczyny a ona sie tylko pyta co zrobic zeby jej chlopak byl bardzie przedsiebiorczy. Skoro dziewczyna ma duze ambicje to tez wymaga tego od swojej drugiej polowki. autoro, a co twoj chlopak robi? pracuje studiuje? i ile ma lat?

Gość FacetRozkrecony
gosiaczka, Dziewczyna nie zalozyla topik i pisze "On bardzo poszedl do przodu , zalozyl firme jest obrotny , imponuje mi to", tak tez mowi ze chce zeby jej chlopak byl bardziej przedsiebiorczy. Ale to nie ja mam dziwne poglady, ona mysly o bylym facecie, czy to nie jest dziwne ? Jak zwiazek jest skonczony to chyba juz nie mysly sie o tej osoby.

Gość gosiaczka
a dlazcego miala by nie myslec, w koncu byla z nim przez jakis czas nie wyszlo ale i tak na zawsze sie pamieta. wynika z tego ze nie sa razem bo nie byl przedsiebiorczy. po rozstaniu zaczal sobie dobrze radzic a obecny jej chlopak znowu na niej polega wiec to ja boli.

Gość FacetRozkrecony
gosiaczka, Nie zawsze sie nie pamieta, ja nie pamietam, jak jestem ze swoja partnerka to napewno nie chce zebym mial jakies mysli o bylych dziewczynach. Ja tez nie chcem zeby ona miala. Jak tak jest to nie sklada sie ze to jest zdrowy zwiazek. Nie powinno to jej bolec, po rozstaniu to czlowiek staje sie obcy znowu, oczywiscie na drugi dzien sie nie zapomina kogos ale skoro juz czula ze jest gotowa na nowy zwiazek to juz powinna zapomniec o bylych. Co Tobie podoba sie jak masz chlopaka i wspomina swoje byle dziewczyny ?

Gość rzuć go...........
zrobisz mu przysługę:D :classic_cool: 🖐️

Gość niee wiemm
dokladnie mam wrazenie ze moj obecny powiela przyklad tamtego tez polega na mnie bo wie ze ja wszystko zalatwie itp czasem mysle ze powinnam cos przepracowac ze soba

Gość wjefpojpvojwpoj

Gość oj nie oj nie
i co ? wolisz byc z obrotnym chamem ktory nie bedzie cie kochal i ktory bedzie zimny jak lod? wolisz byc tylko dodatkiem dla jakiegos karierowicza? zastanow sie dziewczyno!gdybys byla inteligentna to sama staralabys sie cos osiagnac i nie liczylabys na faceta...

Gość niee wiemm
co ja poradze ze mam w glowei taki stereotyp faceta przedsiebiorczego moj ojciec taki byl