Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hypnosse_

WYPOWIEDZCIE SIE PROSZE NA TEMAT URODY TEJ DZIEWCZYNY-FOTO

Polecane posty

hahahaha kto tu jest zalosny to jest zalosny jak mozesz powiedziec co o kims myslisz skoro nawet go nie znasz? haha takie myslenie jest zalosne:) Moja Droga Panno, a w dobrym guscie jest nie krytykowac innych no ale coz nie kazdy zna zasady dobrego zachowania:) przyjmuje slowa krytyki nie sa mi one obce;] nie kazdemu musze sie podobac;]i licze sie z tym. Ha i w ktorym otoz momencie pokazalam ze nie znosze swoja krytyki? co uwazasz ze to forum i kazdy wyraza wlasne zdanie? czyli ja tez moge i zrobilam to i wybacz ale nie bede prowadzic z Pania konwerascji ktora prowadzi do nicosci i nie wnosi nic pozytecznego:) Wiec jakze Pozdrawiam i Zycze milego pisania:) PS-Ja wporownianiu do Ciebie nie napisze nic nie milego poniewasz toleruje i akceptuje Twoje zdania:) Milego wieczora:)

Widze że troszke się zamotałaś w swojej wuypowiedzi... Taka chaotyczna :P Czy ja pisze coś niemiłego? Nie kochanie :) ja stwierdzam fakty.. \'\'hahahaha kto tu jest zalosny to jest zalosny jak mozesz powiedziec co o kims myslisz skoro nawet go nie znasz? haha takie myslenie jest zalosne Moja Droga Panno, a w dobrym guscie jest nie krytykowac innych no ale coz nie kazdy zna zasady dobrego zachowania \'\' Ja nie powiedziałam na jej temat ani słowa :P:P:P:P.. A na końcu mówie że\'\'...., koń by sie uśmiał,.. z autorki też \'\' ..Czyli tego nie popieram.Ale jak napisałam nie zgadzam się z twoją opinią.... Proste :P Nie będziesz ze mną gadać? I słusznie mam nadzieję że już że=adnego żałosnego postu nie skierujesz w moją stronę... No zobaczymy..... 🌻 -->dla was wszystkich!!!!

Gość pizdolina
fuuuj co za gowno na twarzy, a raczej gębie

Gość bardzo fajna dziewczyna
przynajmniej nie a tlenionych wlosow i bialych kozakw