Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hypnosse_

WYPOWIEDZCIE SIE PROSZE NA TEMAT URODY TEJ DZIEWCZYNY-FOTO

Polecane posty

Gość serio to tak
hahahahah a lasencja ma 10 lat lo.......nie no padam

Matko słodka. Ty nie każ ludziom na noc oglądać takich koszmarów!!!! Przecież ona mi się teraz przysni!!!!! Byłeś u okulisty? To nie złośliwość to przerażenie.

Gość fghghgg
ojj juz przestancie:/ jakbyscie sie czuly na miejscu tej dziewczyny?

Gość laska moze i nie jest
pasztetem ,ale te miny ktore robi i ten makijaz ordynarny czynia ja wlasnie pasztetem. Dlaczego laski strzelajaj takie glupie miny do zdjec? przeciez to paskudnie wyglada, na jednym zdjeciu jest normalna i tam wlasnie wyglada ok, jak sie lekko usmiecha bez wybrzuszania ust.

Gość co do LASENCJI..
moja siostra tez ma 10 lat..ja bym jej dala sie na fotce zarejestrowac..przeciez to jeszcze dziecko!

Bliźniaczo podobna do Shazzy. Dużo zależy od zdjęcia: na jednych zdjęciach wychodzi lepiej, a na drugich gorzej. Np. patrząc na to zdjęcie: http://grono.net/pub/u/1055602/gallery/2789623/4/ uznałam, że ma bardzo ładną figurę, bo nie jest chuda, ale raczej kobieca. Ale już na tym zdjęciu: http://grono.net/pub/u/1055602/gallery/photo/32236812/ wygląda, jakby miała 20-kilogramową nadwagę. Nie jest tak źle.

dlaczego kobietom wydaje się że opalenizna jest piękna :-o brrr. do zobaczenia za kilka lat.

szczerze: figura okropna, brzuch jak u piwosza, moglaby sie odchudzic! twarz: jest zbyt wytapetowana by moc powiedziec jaka jest naprawde, solarium i tony makijarzu- bleee!

Gość jest straszna ohydna
figura!

Gość a kto
to wogóle kurwa jest ???????????????????????????????????

Gość nie przeasazajcie jest
normalna ale na pewno nie brzydka

Gość Adriannnn
widac ze pasztecik probuje sie lansowac ale niektorym to nic nie pomoze:o

Gość hahaha jaja sobie ktos robi

Gość fajna ma karnacje

Gość nie n..........
wiecie co ja to nie rozumiem jednego ,mam 30 lat iwygladam na 23 podobno z czgo bardzo sie ciesze ,ale jak ogladam 17-letki i widze ile makijazu maja na twarzy to mnie przeraza jak ta dziewczyna bedzie wygladac w moim wieku skoro juz teraz tak bardzo sie niszczy

Gość nie n..........
wiecie co ja to nie rozumiem jednego ,mam 30 lat iwygladam na 23 podobno z czgo bardzo sie ciesze ,ale jak ogladam 17-letki i widze ile makijazu maja na twarzy to mnie przeraza jak ta dziewczyna bedzie wygladac w moim wieku skoro juz teraz tak bardzo sie niszczy

Gość nie n..........

Gość mi sie nawet poodba

Wiece co, jak mozna krytykowac osobe z powodu jej wygladu??!!Kazdy wyglada tak jak jemu sie podoba. Rozumiem ze nie kazdemu podoba sie to samo,a czasem lepiej sie zamknac niz wyrazic swoje zle zdanie na temat kogos i to na dodatek nie widzac go! zenada:) Pozdrawiam

EmanującaMiłością... pierwsze kotku przeczytaj temat tego topicu który7 brzmi ::WYPOWIEDZCIE SIE PROSZE NA TEMAT URODY TEJ DZIEWCZYNY-FOTO .... A póżniej wypisuj takie bzdety dobrej duszyczki która zbawia świat... :D zabłysnełaś inteligencją nie ma co ...., koń by sie uśmiał,.. z autorki też :O

Agnes a zebys wiedziala:) ze zablysnelam,z pewnoscia nie Tobie to oceniac:) Chyba chcialas byc ironiczna no ale coz nie wyszlo;] A jezeli ktos nie rozumie ironi innych to moze niech sie nie wypowiada?;] trzeba umiec interpertowac posty innych no coz Ty mojego nie zrozumialas,napewno nie bede Ci go tlumaczyc. To juz Twoj problem:) Pozdrawiam.

EmanujacaMiloscia---> Jestem zdania, że osoba, która zamieszcza w sieci swoje zdjęcia musi liczyć się z tym, że zostanie oceniona. Oczywiście niektóre komentarze nie są zbyt taktowne, a już na pewno nie zawsze obiektywne, ale jednak trzeba się z nimi liczyć.

No tak zgadzam sie z Toba:)Katis w 100% ale wydaje mi sie ze osoby ktory az tak ostro krytykuja i wrecz wyzywaja maja swoj wlasny kompleks:) Ale mozna wyrazic wlasne zdanie w sposob normalny a nie jechac po drugiej osobie.:) i pokazywac w ten sposob siebie w niezbyt dobrym swietle. Pozdrawiam:):)

Gość fvsddss
chyab ktos tu kogos bardzo nie lubi bo pewne fotki sa umieszczane w wielu meijscach zazdrosna kolezanka czy zemsta chlopake ... ex-chlopaka.........

zgodze sie z tym, że umieszczanie takich zdjęć tutaj na forum nie jest do końca w porządku... ale osoba umieszczająca zdjęcia w internecie-obojętnie czy na fotka.pl, czy na gronie, eplusie czy innych bajerach powinna sie z tym liczyć... -jej zdjęcia może oglądać i oceniać każdy- sama dała na to przyzwolenie... a na to, że dzieje sie to nie na stronie, która była do tego przeznaczona- cóż...

EmanujacaMiloscia -> a komu to niby oceniać? przecież to forum i każdy swoje zdanie wyraża :P A pozatym: \'\'Wiece co, jak mozna krytykowac osobe z powodu jej wygladu??!!Kazdy wyglada tak jak jemu sie podoba. Rozumiem ze nie kazdemu podoba sie to samo,a czasem lepiej sie zamknac niz wyrazic swoje zle zdanie na temat kogos i to na dodatek nie widzac go! zenada Pozdrawiam\'\' W którym miejscu tu jest ironia?? NIe żartuj już więcej ok? jeżeli masz robić to w ten sposób :( i nie nie tumacz bo nie zrozumie :O:O No i widzisz znowu błąd :P Nie niechciałam być ironiczna:P...Wyraziłam to co o tobie myśle..A jeżeli nie potrafisz znieść najmniejszego słowa krytyki o sobie no to sory :P