Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waham sie

Quelle kupiliscie cos tam kiedys????

Polecane posty

Gość waham sie

byliście zadowoleni czy rozczarowani???????

Gość niezadowolona 8756
ja bym odradzała

Gość waham sie
dzieki za chociaz jedna wypowiedz, chociaz to troche mało. Moze ktos jeszcze cos kupił???

Gość NOS
Mnie rowniez interesuje temat i mam w zwiazku z tym kilka pytan... 1. Naprawde da sie dobrze dopasowac odziez tylko na podstawie wymiarow podanych w katalogu? 2. Czy trzeba dlugo czekac na wysylke? 3. Jak jest z reklamacjami? Zdarzaja sie problemy? I najwazniejsze: 4. Czy zamawiane towary bardzo roznily sie od tych na zdjeciach? Jaka byla ich jakosc? Z gory dziekuje za pomoc :)

Gość waham sie
NOS mam dokładnie te same pytania i obawy:O moze jeszcze ktos kupił i jest w stanie doradzic?? :D z góry dziekuje za odpowiedzi :)

Gość NOS
Ja sie szczerze mowiac zastanawiam nad obuwiem... Mam niewielka stope i niestety buty moga na mnie nie pasowac. Kazda firma wysylkowa twierdzi, ze zwroty i reklamacje rozpatruje szybko i z pozytywnym wynikiem, ale mam watpliwosci, bo spotykalam sie juz z roznymi sytuacjami...

Ja nigdy nic nie reklamowałam.Akurat wszystko mi pasowało.:) Na zamówiony towar czeka się(chyba)max.3 tygodnie. Musisz patrzeć na opisy,nie tylko na zdjęcia,bo,np.dana rzecz jest w kilku kolorach. Jeśli coś zamówisz,a jest wyprzedane to dostajesz zawiadomienie(żebyś nie czekała na próżno).To samo dotyczy,gdy nie mają na magazynie,piszą,że przyślą w innym terminie.Albo doślą w osobnej paczce niż reszta rzeczy,wtedy nie płacisz za wysyłkę.Dosyłają na swój koszt. ♥♪♫

Gość ale dziwne to
nie polecam drogo a jakosc mizerna

Gość swego czasu
Kupowałem sporo i: 1-da się dopasować; 2-przesyłka docierała szybko; 3-były reklamacje (z mojej winy) i żadnego problemu z nimi nie było. Może być tylko jedno "ale". Wszystko to było na papierach austriackich i nie bardzo jestem przekonany, że w przełożeniu na Polskę będzie tak samo ...

Gość swego czasu
cd. oczywsicie odnośnie pkt. 3. tylko ;) i może 2. :) Jedynka zawsze prawdziwa :)

Gość i tak i nie
ja kupowałam...mają zawyżoną rozmiarówkę

chciałam sobie kupic ogrodniczki jeansowe....zamawiałam przez net...na fotce wygladały spoko...zamowiłam...rozmiar 38 ....paczka doszła chyba po 7 dniach...ale..okazało sie ze sa ciazowe...a nic nie wspominali w opisie na ten temat...no i rozmiar....wg ich numeracji powinnam zamowic 36...nawet pocieszajace;) ze zwrotem towaru nie było problemu..kase na koncie miałam juz po tygodniu od odesłania spodni....