Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiennypossąg

jezu jak bardzo jestem samotna!!!!

Polecane posty

Gość Ramona0309
ja Cie rozumiem.. mam 20 lat i tez wciaz jestem samotna, kazdy mnie odrzuca.. chociaz jak to się mówi lubie siebie.. itd ale Ci faceci sa okrutni (niektórzy) wciaż mnie odrzucaja a tearz jeszcze moja najlepsza przyjacilolka zareczyła sie po 2 miesiącach znajomosci.. i jakoś tak smutno bo teraz i ona o mnie zapomniała... to już staje się nie do zniesienia.. nawet nie miaalm chłopaka nigdy, nie wiem jak to jest byc kochanym, nie wiem jak jest czuć że komuś na mnie zalezy, nawet nie wiem jak to jest być porzuconym.... tylko wciaz te odrzucenia, to naprawdę obniza wartośc człowieka...

Gość WARMAN
Moje uczucie samotnosci ukrywam pod maska nienawisci i uczucia odrazy do tego czym jest milosc . Wiele lat staralem sie przemoc w sobie niesmialosc niestety bezskutecznie . Gleboko w duczy wyje z rozpaczy i wydaje mi sie ze tak zapewne pozostanie .

Gość tęsknisz? ja chyba też..
to nie dobrze, lepiej z kims być

Gość warka strongg
:(

hej jezeli jest tutaj ktos z okolic trojmiasta podaje swoje gg: 8835039 z checia kogos poznam bo jestem tu calkiem sam ...

Gość Veget33
Witam. Mam problem. Okazało się, że moje małżeństwo nic nie znaczy. Moje dzieci chcą mnie wychować, żona zrobić ze mnie posługasa. Czy to możliwe, że dając z siebie wszystko, można zostać tylko niewolnikem?

Gość Eleeene
moze zle oceniasz sytuacje .

miłość to takie przyziemne i ludzkie, nic ni znaczące we wszechswiecie.. oto prawda, ktora pozwala o niej zapomniec. my ludzie zyjemy kilka sekund na zegarze swiata, jestesmy na nim malo wazni i niepotrzebni do funkjonowania calosci. tylko nas obchodzi nasz los..gdyby nie przypadek pewnie by nas nie bylo a swiat krecilby sie dalej wedlug swoich zasad tak jak teraz... wiekszym skarbem od wszystkiego innego jest wiedza o wszechswiecie, a nie nasze ludzkie sprawy...