Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamiennypossąg

jezu jak bardzo jestem samotna!!!!

Polecane posty

Gość kamiennypossąg

tak strasznie mi źle, tak bardzo:(( bardzo... mam przyjaciół ale nie mam ukochanego. idzie jesień, tyle zakochanych par chodzi, dzisiaj szłam alejką, spacerowali i zbierali kasztany. dlaczego tak jest, ze wartościowe osoby są same:(( niech ktos mnie przytuli, prosze!:((

Gość Gdansk 38
Nie jestes sama!

Gość kamiennypossąg
;*:(

Gość Powiedz najpierw
ile masz lat zanim cie przytule :)

Gość czerwona pelargonia
zbierali kasztany? ja żadnych nie widziałam:P Wiem co czujesz. Mam tak samo. Może to nie zazdrość, tylko taka niewyłumaczalna tęskonota za kimś bliskim. Ile masz lat?

Gość myśl złocista
kochana, przede wszystkim pokochaj siebie - bo to szansa na romans na cale zycie :) gdy pokochasz siebie i zaakceptujesz - zaczniesz przyciagac ludzi i odnajdziesz prawdziwa milosc :) otworz sie i po prostu kochaj.siebie. i innych. nic wiecej nie powiem.

Nie martw się, przyjdą deszcze to nie będą się parami po dworze włóczyć i denerwować samotnych :)

Gość hfer
ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny :)

Gość agnesina
Zeby byc z kims trzeba najpierw umiec byc ze samym soba

Gość Gdansk 38
Raczej za duzo,ale problem ten sam?

Gość kyuss
To ile masz lat, autorko?

Gość kamiennypossąg
21 .............

ja tez samotna.. są juz kasztany.. liście czerowo-zolto-pomaranczowe niedlugo beda.. beda sie nimi rzucac.. robic w nich sobie zdjecia... boso beda latac po deszczu... ach, jesien!!

Gość zakatarzonna
No to spokojnie, masz jeszcze czas. Pokochaj siebie, a inni Cię pokochają. Będziesz jeszcze szczęsliwa. Eeeee znacie jeszcze więcej takich głodnych kawałków?

Gość hfer
a ja mam 25 lat i nigdy nie mialem i nie bede mial dziewczyny i nie narzekam :) .Szczesliwy mezczyzna to wolny mezczyzna.U mnie w bloku nikt nie ma dziewczyny i jest wiele starych kawalerow.Faceci nie chca juz byc frajerami i konczyc ojcami.Wiedza ze kobieta to dizeci, a dzieci to porazka i przegrane zycie :)

Gość kamiennypossąg
dziekuje za ciepłe słowa:(:)

Gość czerwona pelargonia
e tam, to młoda jesteś. Październik przyjdzie, studia się zaczną, przestaniesz mysleć o tym. I może kogoś poznasz:P Ja mam 19 lat i też jakoś do tej pory singielkiem byłam. Tzn. jestem. Ma to też swoje dobre strony...chyba.

Gość liliannka
tez sie tak czuje.........;-(...........

Gość czerwona pelargonia
hfer - sam na to wpadłeś? Ty też kiedyś byles dzieckiem. Jesteś więc porażką swoich rodziców? Czemu zakładasz, że nigdy nie będziesz miał dziewczyny? Pocieszasz się. "uśmiech przez łzy"?

Gość kamiennypossąg
jak dobrze ze za tydzień studia juz. nie bede rozmyslac tak. inni beda spedzac wspolnie czas a ja w tym czasie w jesiene i zimowe wieczory zatopie sie w nauce. paskudna rzeczywistosc, paskudne antidotum..............

Gość hfer
no tak jestem porażką :).Zaluje ze sie urodzilem i nie mialem na to wplywu.Moge jednak sprawic ze nigdy nie bede mial potomstwa dzieki temu mysle ze nie bedzie mi ono mialo za zle, ze sie przyczynilem do ich powstania ..Tak jak ja mialem i mam za złe swoim rodzicom./Wiecej nie moge zrobic , ale zawsze to coś

Gość czerwona pelargonia
hfer... moze zmień podejście:) Nikt nie jest porażką:) pozdr. idę

Gość *************
tez mam takie mysli od jakiegos czasu :( chcialam byc sama,mieszkam sama,ale to jest straszne,sama w pustym mieszkaniu,budze sie sama i codziennie to samo i tak jak ty-autorko topiku-czekam na studia,wtedy wychodze z domu o 7:30 i wracam o 20-21,jednak to lepsze wyjscie :( ale dzis mialam lepszy dzien,nagle mi smutny nastroj minal...jeszcze niedawno wstawalam z mysla ,jaka ja jestem szczesliwa...dzis tez smialam sie na ulicy sama do siebie...mam nadzieje ,ze to nie jednodniowy nastroj... nie wiem czemu jestem sama,wychodze do ludzi,nie zamykam sie w 4 scianach,ale jestem chyba malokomunikatywna, na pewno troche niesmiala,a raczej bez kompleksow a jednak nie moge natrafic na "tego jedynego":(

Gość kamiennypossąg
nie mart sie Misia mam nadzieje, ze spotkamy w koncu swoje drugie połówki! nie moge tylko przebolec ze ucieka mi bezcenny czas kiedy moglabym kogos uszczesliwic i ama byc szczesliwa. lubie siebie, chyba mam cholernego pecha:( zadne złote mysli czasami nie pomagają taki mam nastrój........................................

Gość Matik22
Ja niebawem skończę 22 lata i jestem samotny odkąd przyszedłem na świat nigdy nie kochałem i nie byłem kochany a tak bardzo mi tego brakuje:( tylko szkoda że nie znalazła się kobieta które zauważy moje dobre strony:( ale takie jest życie jak się czegoś bardzo chce tonie wychodzi:(

Gość coś dla ducha i ciała
Zajrzyjcie tutaj, na pewno znajdziecie tam coś, co doda Wam otuchy i nadziei. Ja sama korzystam, warto poczytać http://najlepsze-darmowe-ebooki.blogspot.com/ Jest tam sporo darmowych, ale nie tylko. A tutaj jest spis ciekawych ebooków według kategorii http://najlepsze-darmowe-ebooki.blogspot.com/2009/06/polecamy-ebooki.html Przejrzyjcie sobie