Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola123

czy czat może być powodem do zazdrości?

Polecane posty

Gość nikola123

mam problem z którym nie mogre sobie poradzić ,mój mąż lubi sobie posiedzieć na czacie ,robi to pod mohą nieobecność bo wie że nie lubie jak czatuje z laskami ,mówi że to tylko dla rozrywki że z nikim sie nie umawia i nie wymienia sie numerami tel.Ja sie wkurzam i diabli mnie biorą bo kiedyś przypadkiem widziałam taką jego nieprzyzwoita bardzo rozmowę z jakąś małolatą .Może to ja jestem jakaś niedzisiejsza ?

Gość a co jeżeli kochanka ma z
powiem ci że mój M jest diabelnie zazdrosny o moich internetowych znajomych,więc jest to zupełnie normalne

w sumie czat to duze zagrozenie.. wiem bo czasem wchodze pelno tam facetow ktorzy mowia ze maja zone ale chetnie spotkaja sie na cos niezobowiazujacego.. straszne ale prawdziwe.. na twoim miejscu bym uwazala.. teraz sa dziwne czasy.. coraz wiecej ludzi sie zdradza i niby to juz jest na pozadku dziennym..

Gość nikola123
zanim zamieszkalismy razem on często nocami czatował ,nawet kiedyś znalazłam w jego telefonie smsy które pisał z panną z czata ,były to nocne pozdrowionka ,czyli musieli sie wymienić numerami

Gość forget me not
jak dla mnie to nie jest do konca normalne przeciez ma ciebie.. po co mu inne??

Gość nikola123
on oprócz czata wchodzi na ogłoszenia erotyczne ,twierdzzi ze z czystej ciekawosci ,ze ot tak dla rozrywki

Gość nikola123
może ja też powinnam zacząć rozmawiac na czacie tak na powaznie ,bo jaj na razie to wchodziłam tam tylko sprawdzić czego tak naprawde można tamszukac

Gość forget me not
wiesz sama nie wiem.. musisz wybadac lekko o co z tym chodzi.. troche podejzane..

Gość forget me not
moze on sie zrobi zazdrosny kto wie..

Gość nikola123
Gdy osiągniesz stan wewnętrznej pustki, pojawi się zrozumienie ducha starożytnych patriarchów.

Gość wendie
może..ale tak postępuje tylko ktoś kto nie jest ciebie pewny..

Gość forget me not
a na czacie, uwierz mi mozesz wszystko znalezc..

Gość nikola123
nie chce go za bardzo kontrolować bo to chyba nie o to chodzi ,jak ma zdradzic to i tak to zrobi ,ale boli mnie to cholernie

Gość forget me not
to postaraj sie zeby do tego nie doszlo..

Gość forget me not
Gdy osiągniesz stan wewnętrznej pustki, pojawi się zrozumienie ducha starożytnych patriarchów.

Gość nikola123
ta jego rozmowa z czata z 16 latką była troche nieprzyzwoita ,potem wprawdzie powiedział jej ze to sciema ale jednak ,nicka miał tez bardzo nieprzyzwoitego

a ja sadze ze jesli ty zaczniesz rozmawiac na czacie to przekonasz sie co on tam naprawde robi. bo jesli zareaguje nerwowo na twoje pogaduszki na czacie to znaczy ze on tez nie ma czystego sumienia :O a jesli nie zwroci uwagi tzn ze mozesz byc spokojna ;)

Gość forget me not
nie mam pojecia, co twojemu mezowi chodzi po glowie.. oby to byla tylko rozmowa.. mam ndzieje ze skonczy z tym czatowaniem.. znikam spac.. dobranoc:)

Gość lucja z zabrza
ja bym postarala sie go sprawdzic i wejsc na czat wtedy kiedy najprawdopodobniej siedzi on -tylko musialabys podpatrzec jakiego ma nicka. Kusilabym na spotkanie itd i zobaczylabym czy jest chetny czy nie.Jesli powidzialby ze tak tu se z nudow siedzi i nie chcialby sie umawiac to spij spokojnie.Ale ja bym tak sprawdzila,albo tez sama siedziala na czacie zeby zobaczyc jego reakcje.