Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka do sexu

Przyjaciel do sexu i czasami do rozmów

Polecane posty

ze jezeli chce z kims byc to musze ze tak powiem skakac koło faceta i robic mu zawsze dobrze pod kazdym względem....ze w zyciu licza sie tylko kasa i układy a na koncu to co masz w głowie....ze nie wolno mi przytyc bo facet mnie zostawi, ze jak facet płaci to wymaga tzn ze jak ma sie bogatego faceta to trzeba go słuchac...

ze zawsze musze rozładowac napięcie faceta bo inaczej po 2 tyg pójdzie sobie do sąsiadki albo sie odegra...ze nie ma nic za darmo a zycie i związki to układ...ze nie moge nie chciec bo mozna rozładowac faceta na wiele sposobów...

A teraz odwróćmy sytuację i powiedzmy, że jak facet chce utrzymać kobietę przy sobie to: ze jezeli chce z kims byc to musi ze tak powiem skakac koło babki i robic jej zawsze dobrze pod kazdym względem....ze w zyciu licza sie tylko kasa i układy a na koncu to co masz w głowie....ze nie wolno mu przytyc bo babka go zostawi, ze jak babka płaci to wymaga tzn ze jak ma sie bogatą babkę to trzeba jej słuchac... Dobre, co? :D:D:D:D:D Jemu tylko kasa w głowie i poniżający stosunek do ludzi. Uwierzyłaś w to, że nie ma normalnych facetów? Ale tak to już jest z facetami, którzy zarywają młodą laskę. Płacą i wymagają. Miłości i partnerstwa szukaj wśród rówieśników.

Mój Boże!!!! Czy zwróciłaś uwagę na to, że to są pretensje wyłącznie na temat seksu? Wyłącznie! Wy nie macie innych doświadczeń, wszystko się kręci wokół JEGO PENISA! Wszystko się sprowadza do zaspakajania jego chuci. Obłęd!!!!!!!!!!!!! Jesteś dla niego tylko i wyłącznie pochwą! I ustami też zapewne :)

Jak to nie zwracają uwagi? Przecież dzisiaj pisałaś, że jakiś chłopak 4 lata starszy od ciebie chce się z tobą umówić.

Gość pomaranczaxxx
a mozesz mi przypomniec jak sie poznaliscie i czy on ma zone?bo nie doczytalam... szkoda mi Ciebie,bo wydajesz sie bardzo sympatyczna osoba,a ten dran tak Toba manipuluje...czemu po prostu nie powisz mu ,ze to definitywny koniec..?

Gość dalejjjjjjjjj

Gość buła
dobra rada niepakuj sie w cos takiego

Gość cos ci topik pada

Gość pomaranczaxxx
a mi sie wydaje,ze ta sytuacja Ci odpowiada,bo gdybys tak naprawde chciala zerwac te znajomosc,to bys zmienila numer i kategorycznie powiedziala mu ZEGNAM.... a tak godzisz sie na takie traktowanie,umartwiasz sie na wlasne zyczenie ,cierpisz i..trwasz w tym nadal:(

Gość atrakcyjny kazik
ja mam przyjaciółkę, ale odwrotnie, więcej do rozmów, a czasem do seksu super sprawa aha. kocham ją

Gość skoro kochasz ją to znaczy
że nie jest twoja przyjaciółką tylko :)

Gość hejjjjjjjj hej hej
przyjacióła i co sie dzieje ???

Gość siabadaba
to znaczy, ze i tak będziecie się jakos spotykać:)

Gość pomaranczaxxx
to najlepsze rozwiazanie,ze dostal inny region,tylko ze dalej mam wrazenie ,ze Ty nie chcesz tego konczyc,mimo,ze on traktuje Cie jak zabawke,to Ty chyba lubisz taki stan..

Gość taka tam xxxzzzyyy
daj sobie spokoj z takim szmatlawcem