Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostkaaa

Boje sie, ze to coś złego pomożcie!

Polecane posty

Gość kostkaaa

Gdzies latem tamtego roku zaczela mnie pobolewac ieta, ale pomyslalam, ze moze ja zwyczajnie gdzes urazilam i dalam sobie spokoj, raz bolalo, raz nie. Ten bol jednak caly czas sie pojawial no i rozmieszczal sie coraz wyzej. Teraz jest tak, ze jak staje na ta noge (ten bol tez raz jest, raz nie ma) to w tej chwili boli mnie cala kosc od stopy po miednice. Boże co to moze byc ??

Gość kostkaaa
nikt nie wie co mi moze byc ??

Słuchaj, a wiesz że istnieje cos takiego jak lekarz???? No wiesz.. idziesz do przychodni zapisujesz sie a potem do lekarza... Nie pytaj na forum, tylko idź do lekarza.

Gość kostkaaa
tak wlasnie teraz mam zamiar zrobic, ale po gowie mi juz chodzi jakis rak kosci czy inne takie rzeczy, zaczynam sie bac

Gość to moze byc
ostroga piętowa

Gość kazdy woli najpierw zapytac
na forum bo inni mogli miec tak samo i maja juz jakies doswiadczenia. a jak lecza lekarze to wiadomo. trzeba ich naprowadzac i pomagac w leczeniu. wiec dziewczyna dobrze robi ze sie najpierw chce czegos dowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chcesz to nie odpowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie pisz tu swoich madrosci typu IDZ DO LEKARZA!!!! phi! moj tata byl powaznie chory a lekarze (byl w ciagu pol roku u kilku) tak go leczyli, ze jego stan zamiast sie poprawic to sie pogorszyl. dopiero jak ja wrocilam z zagranicy po pol roku to zaczelam szukac w internecie jego objawow i co mu moze dolegac. powiedzielismy to lekarzom i stwierdzili, ze faktycznie moze i to byc to. zaczeli leczyc i wyleczyli w krotkim czasie. natomiast moja pani doktor zmierzyla mi cosnienie 3 razy (bylam u niej w ciagu pol roku 3 razy bo ciagle mialam angine) i mialam cisnienie cos kolo 140/90. i po tych 3 razach kazala mierzyc przez m-c codzien i jak bede miala takie wysokie to miala dac mi leki na nadcisnienie! wyobrazacie to sobie?! mialam wtedy 23 lata! i bylam za gruba. a nic mi nie powiedziala, zeby najpierw sprobowac schudnac to moze cisnienie sie unormuje. schudlam 20 kg i mam cisnienie juz od 4 lat 118-125/75-80. i to bez lekow. a leki pewnie musialabym brac juz do konca zycia.

Gość kostkaaa
dziekuje wam dziewczny, to faktycznie moze tak promieniowac ta ostroga, poczytam o niej.