Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boldenone

Jak smakuje popers?

Polecane posty

Gość Boldenone

Poradźcie mi proszę, kolega zaproponował mi sex z popersem a ja nie chcę pokazac ze nie wiem do końca co to jest i jak to się zażywa?

Gość to takie kropelki
ktore się wacha

Gość popers czy pampers
......................... L E S Z C Z U ................................ :O

Gość panna migotka_
i co po tym sie dzieje bo tez mi kolezanka opowiadala ze niby masakraaa??!! gdzie to sie wogole kupuije, w sex-szopie tak ?

Gość popersa się kupuje w sexshopac
h kosztują ok 50 zł buteleczka i się go wącha a nie pije... ale misicie sie spieszyć z zakupem bo ma być zabroniony... to jest narkotyk i chcą go wycofać...

Gość Wdechowy wydech
Czas działania to jakies 5-7 sekund po każdym wdechu

popers to afrodyzjak zadanie ma takie ze go sie go odkreca na jakis czas w pokoju stawiajac np na stole i unosi sie wtedy ten zapach i niby ma wzmocnic doznania seksulalne ,orgazm itp ale duzo ludzi go uzywa w innym sposób do odlotu narkotycznego wąchajac go smierdzi jak jakis rozpuszczalnik po wachnieciu jest efekt z minute wchodzi na głowe wtedy ostre cisnienie i cialo robi sie jak z waty ale to nic niebezpiecznego bo krótki efekt kiedys zakupilem to ze znaiomymi i w 10 osób wąchalismy to takie smiechy po tym były tylko głowa moze bolec po tym a cena jakies 40 dyszki

Gość a to czasy byly
jak mialam 17 lat czyli 10 lat temu to wachalam to najpierw sie widzi w kolorach zolto zielonych a pozniej straszna smiechawa bierze ale to trzyma pare sekund. myslalam ze juz go wycofali.

Po wąchnięciu przez ok. 30 sekund wszystko spowalnia, robi się rozmazane i dziwne. A później przechodzi i wszystko wraca do normy.

to robi takie fajne coś w głowie. Popers jest używany przede wszystkim przez gejów bo rozluźnia mięśnie.Nie wolno tego pić!

Co znaczy \"przede wszystkim przez gejów\"? Skąd to wiesz, kto używa popersa? Tak się mówi, że używają go geje - między innymi, ale do k...y nędzy nie \"przede wszystkim\".

może źle sformułowałam. Ale on jest produkowany chyba właśnie dla nich i rozpowszechniał się przede wszystkim w ich środowisku. Używać może go każdy.

Gość hehhhehh
UWAGA, BEDZIE WYKLAD :d Poppers to jest taki płyn, szybko się ulatniający, w małych fioleczkach. Ogólnie jest to płyn przeznaczony do... UWAGA... czyszczenia głowic magnetowidowych itp. Smierdzi jak rozpuszczalnik, lakier do paznokci, a ostatnio kolega wymyślił, że śmierdzi jak pianka do uszczelniania okien :D W celach, nazwijmy to, nie takich, jak powinien być stosowany - jest faktycznie używany przez gejów, bo rozluźnia zwieracze, przez co ułatwia stosunek. Jeśli chodzi o heteroseksualistów - przy wąchnięciu go podczas stosunku - przy samym finishu - wzmacnia doznania - masz większy, mocniejszy orgazm. Natomiast dla zabawy - jak się wąchnie mocno przez jedną i drugą dziurkę - jest mini odlocik, jest śmiesznie i luźno. Najlepiej działa po kilku piwkach lub jakimkolwiek alcoholu. Ja natomiast, i możecie mnie teraz zlinczować, używam go też na imprezach, gdzie przy innych niezdrowych specyfikach od czasu do czasu wącham też poppersa, a po to, żeby było śmieszniej ;P Faktycznie mają wycofywać część produkcji - ale nie przez to, że jest środkiem narkotycznym, tylko raczej ze względu na to, że jest to środek żrący, łatwopalny. Do sprzedaży dla firm będzie nadal dostępny - jednak dla zwykłych ludzi - tylko jego słabsza odmiana, z innym składnikiem - mniej kopiącym beret :) Fiolka 9-10ml kosztuje 30 zł - nie wiem jak w sex-shopach, wiem jak w necie ;P Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania - jak tu jeszcze zaglądnę to chętnie odpowiem ;P

Gość Ricky81
No jak juz ludzie pisali to tego sie nie je tylko wacha z fiolki, by zapewnic sobie 10sekundowego kopa. ja ze znajomymi wachamy to na iprezach, niezly wtedy odlot jest. Na jedna impreze zabieramy kilka fiolek i wszystkie wywyachujemy do cna,heh na drugi dzien az sie odbija od tego paskudztwa heh. Nie wiem jakw Polsce ale w UK kosztuje to jakies 7 funa i mozna zakupic np w Ann Summers!!!

Gość gość
Które poppery polecacie teraz?

Gość gość
Zapytaj sie pedalow

Gość gość
gość dziś przecież Cię nie dyskryminuje i też pytam :) A tak poważnie to ktoś coś?