Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Energia

kudłate?

Polecane posty

IMiGW nie bierze odpowiedzialności za to, że prognozy się nie sprawdzą... PS. podobno w samym środku cyklonu jest cichutko :)

Gość zarąbisty filmik
:D:D:D

przecież wiesz...:) :-p o cyklone,huraganie...sztormie ;) o temperowaniu olówka,konturach,półcieniu,sladzie po palcach...czyli o tym co prowadzi do tego miejsca o którym myslisz,i tym miejscu o którym wspominasz,od ktorego wszystko ma swoj początek

jednym olówkiem ... może dołaczylbym do tego jeszcze pedzelek,wprawdzie maluje jak Nikifor,ale za to dokladnie kazdy centymetr obrazu :-p

i kliknięcie myszką..... to tak na wypadek jakbyście chcieli zmienić technikę na grafikę komputerową ;)

ja także przedkładam tradycyjne metody nad te nowoczesne,w tym przypadku jestem konserwatystą więc mamy do wyboru rysowanie malowanie rzeżba/golymi rekami/ Ty dobrze strugasz ołówki to może struganie figurek :-p najwazniejsze sa chęci i zaangażowanie,talent sam sie objawi :D

hm, a ja się waham, plastelina, drewno czy może ten rysunek..? Jedyne z czego byłam dobra na plastyce to wycinanki, ale nożyczek mi pewnie nikt tu nie da w ręce :) :p

taaak te kulki to moja specjalność ;) Bałwanka nazywam bałwankiem a Ty kocur masz na to inne pojęcia???:P

Energy zakrawasz mi tu na sadyste :P jak nie ogryzanie ołówków to znowu wycinanki :P

Energy - nie przejmuj się,na poczatku zawsze jest pod górkę,za to przyjemniej sie z niej zjeżdża...:-p może jednak zaczniemy od rysunku,nozyczek uzyjesz później:) qrcze - niech będzie że balwanek a w kulki zawsze wgrywasz ?:-p

tu nie chodzi o to aby wygrywać ale o to aby grać ;) Kazdy wygrywa kto tylko dociągnie do mety :P